ΣΦΟΒ: Μονόδρομος η συμμετοχή του Ολυμπιακού Β. ως 15ου στη Super League

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ, με την οποία ενημερώνει για τη συνάντηση που έγινε μεταξύ μελών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου για το θέμα της αποκατάστασης του Ολυμπακού Βόλου, όπως ζητά ο παλιότερος σύνδεσμος των ερυθρολεύκων, και της συμμετοχής του ως 15ου στη Σούπερ Λιγκ της επόμενης περιόδου μετά τις αθωωτικές αποφάσεις για το Koriopolis 1. Θυμίζουμε ότι τον Ιούλιο του 2011 η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ είχε ανακοινώσει τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα εκείνης της περιόδου.

Η ανακοίνωση του ΣΦΟΒ:

“Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε μεγάλη και σημαντική σύσκεψη στα γραφεία της Κ.Ο. του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ μελών της Ν.Ε. και οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, δημοσιογράφων και του υποψήφιου Δημάρχου κ. Ι. Αποστολάκη.

Το θέμα της σύσκεψης, η δικαίωση και η αποκατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου μετά τις πρόσφατες τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για το Κοριόπολις 1.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, υπήρξε κατανόηση, συναίνεση και συμφωνία από όλες τις πλευρές.

Η δικαίωση του Ολυμπιακού μας και η θέση του στη Super League από φέτος σαν 15ος είναι μονόδρομος και ό,τι πιο δίκαιο μπορεί να γίνει.

Είμαστε αισιόδοξοι. Ευχαριστούμε τα μέλη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για το ενδιαφέρον τους και τη διάθεσή τους, για να φέρουν εις πέρας τη δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου.

Αυτό που δεν έκαναν πριν λίγα χρόνια οι του ΠΑΣΟΚ και οι βουλευτές τους, σήμερα καλούνται οι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με όλα τα πολιτικά πρόσωπα, τους Υφυπουργούς κ. Παπανάτσιου, κ. Χρυσοβελώνη, τον Γενικό Γραμματέα του Υπ. Εσωτερικών κ. Πουλάκη, τους δύο βουλευτές κ.κ. Μεϊκόπουλο και Μπαλλή, να εκπληρώσουν τη μεγάλη τους αποστολή, να μας δώσουν πίσω τα όνειρά μας και να γίνουν οι ήρωες της πόλης μας.

Μας υποσχέθηκαν οι της Ν. Ε. ότι όλοι μαζί θα επισκεφτούν τον Πρωθυπουργό κ. Αλ. Τσίπρα για το πανβολιώτικο αίτημα μια μεγάλης πόλης.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλοι μαζί θα το πετύχουμε. Την αποκατάσταση του δικαίου και της νομιμότητας. Και ο κόσμος του Ολυμπιακού ποτέ δεν ξεχνά και θα είμαστε ευγνώμονες για πάντα.

Ο Ολυμπιακός μας, η μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα στη χώρα μας με 18.000 κόσμο να γεμίζει το Πανθεσσαλικό, θα δικαιωθεί και θα παίξει στη Super League, εκεί που ήταν, εκεί που του αξίζει.

Ο αγώνας τώρα αρχίζει. Να δικαιωθούν οι 30 πορείες μας μέσα σ’ έναν χρόνο.

Να επιστρέψει το χαμόγελό μας, η περηφάνια, οι στόχοι, το όραμα και η ελπίδα.

Ταυτόχρονα δεν ξεχνάμε τους φετινούς στόχους και αγώνες και καλούμαστε σε μεγάλη συσπείρωση και ενότητα, δηλώνουμε δυνατοί και ζωντανοί, εγγυόμαστε το μέλλον του Συλλόγου και κρατάμε όρθια την αγαπημένη μας ομάδα”.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.