Σιαμέτης: «Μπράβο στον αντίπαλο τερματοφύλακα» (video)

Mετά το 0-0 του Πυράσου στην έδρα του ΑΟ Στυλίδας

Δεν έμεινε όπως φαίνεται ικανοποιημένος ο προπονητής του Πυράσου Νέας Αγχιάλου, Γιάννης Σιαμέτης από το τελικό 0-0 στο παιχνίδι με τον ΑΟ Στυλίδας εκτός έδρας, ωστόσο στάθηκε στις επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα απέναντι σε ευκαιρίες που είχε η ομάδα του.

«Όταν είδαμε το πρόγραμμα στην αρχή είπαμε ότι ένας βαθμός στην έδρα της Στυλίδας θα ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Βλέποντας το παιχνίδι και τις αρκετές ευκαιρίες που είχε η ομάδα μας, δεν μπορούμε να είμαστε τελικά ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου και δεν θυμάμαι κάποια καθαρή φάση του αντιπάλου. Εμείς είχαμε τέσσερις φάσεις στο πρώτο μέρος και δύο στο δεύτερο. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας όμως ήταν εξαιρετικός και μπράβο του» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Σιαμέτης.

Παράλληλα συμπλήρωσε: «Μετά το 70’ υπήρξε και λίγη κούραση από την πλευρά μας και από τον αντίπαλο. Είναι και συνεχόμενα τα παιχνίδια… αλλά δεν κινδυνεύσαμε και εφαρμόσαμε 100% το πλάνο μας. Όταν δεν μπορείς να πάρεις ένα παιχνίδι κοιτάς να μην το χάσεις βέβαια. Έχουμε δύο παιχνίδια τώρα και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βγούμε στην μεγαλύτερη κατηγορία».

Δείτε φάσεις και δηλώσεις από την αναμέτρηση, όπως της παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Star Kεντρικής Ελλάδας:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.