Σιατραβάνης λοιπόν για τη Νίκη Βόλου και επισήμως!

Ήδη από σήμερα το μεσημέρι οι αναφορές περί συμφωνίας μεταξύ της Νίκης Βόλου και του Σάββα Σιατραβάνη ήταν αρκετές, και ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τους «κυανόλευκους» για συμφωνία με τον Λαρισαίο εξτρέμ.

Όπως σημειώνει η ΠΑΕ Νίκη στην ανακοίνωσή της, πρόκειται για έναν εκ των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών της κατηγορίας, έχοντας συνολικά 210 συμμετοχές, σε επίπεδο Β’ Εθνικής, με 39 τέρματα. Παράλληλα, έχει παίξει σε 19 παιχνίδια της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας κι έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια προκριματικής φάσης του Europa League, σε ηλικία 16 χρονών και επτά μηνών, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του νεότερου Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στην ΑΕΛ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε, επίσης, σε Ηρακλή, Παναχαϊκή, Λαμία, Απόλλωνα Αθηνών, Κέρκυρα και Παναχαϊκή. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, αποτέλεσε μέλος της Ξάνθης, με την οποία κατέγραψε 28 συμμετοχές, σκοράροντας μία φορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σιατραβάνης υπήρξε ο πιο νέος Έλληνας παίκτης με χρόνο συμμετοχής σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Παίρνοντας το ρεκόρ από τον Σωτήρη Νίνη ο οποίος αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό 47 ημέρες πριν κλείσει τα δεκαεπτά του, ο Σιατραβάνης αγωνίστηκε με την ΑΕΛ απέναντι στην ισλανδική Ρέικιαβικ το καλοκαίρι 2009 για το Europa League, σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 22 ημερών, με τους Λαρισαίους ωστόσο ν’ αποκλείονται σε εκείνο το ζεύγος αγώνων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.