Σημάδια ζωής από τον ΓΣ Αλμυρού, 2-1 τον Φωκικό στις καθυστερήσεις

Σημάδια ζωής έδειξε ο ΓΣ Αλμυρού απέναντι στον Φωκικό, ωστόσο οι παίκτες του Θάνου Θεοδώρου έπρεπε να περιμένουν μέχρι το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων προκειμένου να γίνει το σκορ 2-1, που ήταν και το τελικο, για να πανηγυρίσου,

Ο ΓΣ Αλμυρού άνοιξε το σκορ στο 16’, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων όταν ο Λάμπρος δέχθηκε το μαρκάρισμα από τον παίκτη των φιλοξενούμενων Αλτάνη. Ο Καραλούλης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Φαλαγγίτη.

Αν ο ΓΣ Αλμυρού ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα μπορούσε να πετύχει και άλλο τέρμα για να έχει ένα πιο άνετο απόγευμα. Ωστόσο όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά στο 73’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκούρα, ο Κωστακιώτης με κεφαλιά παραβίασε την εστία των γηπεδούχων για να ισοφαρίση για τον Φωκικό.

Χρειάστηκε λοιπόν όλοι να περιμένουν μέχρι το 5ο λεπτό της αναμέτρησης για να πανηγυρίσουν την επίτευξη του νικητήριου τέρματος. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Κατσαβριάς βρήκε τον Μυργιώτη, ο οποίος δεν δίστασε να επιχειρήσει το σουτ και να στείλει την μπάλα εντός της αντίπαλης εστίας, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, με τα μέλη του ΓΣ Αλμυρού να ξεσπούν σε έντονους πανηγυρισμούς.

ΓΣ Αλμυρού (Θεοδώρου): Χαλάτσης, Λάμπρος (63’ Κουτσούκης Πρ.), Παπαεμμανουηλίδης (85’ Κασιούρας), Πλαβός, Κυριάκος (63’ Δημουλάς), Θεοδωρόπουλος, Αραπίτσας (63’ Κατσαβριάς), Καραλούλης, Αλαμάνης (55’ Μυργιώτης), Κοντοβάς, Βαγενάς.

Φωκικός (Αναγνωστόπουλος): Φαλαγγίτης, Δάρρας, Ζιώγας, Κουμουτσέας, Κοουρέλης, Βήτος, Τοπούζι (66’ Γκούρα), Ακασού (66’ Βύνιας), Αλτάνης (87’ Πολίτης), Κωστακιώτης, Ζαφειρόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.