Σκέφτεται τον Αλμωπό ο Ολυμπιακός Βόλου, 0-5 την Καβάλα

Για την 9η αγωνιστική της Super League 2

Το απόγευμα ήταν δεδομένο πως θα ήταν εύκολο για τον Ολυμπιακό Βόλου στην Καβάλα απέναντι στον τοπικό ΑΟΚ των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, με τους «ερυθρόλευκους» πλέον να σκέφτονται αποκλειστικά και μόνο το παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας στις 29 Δεκεμβρίου, μετά το 0-5 υπέρ τους, όντας η ομάδα που θέλησε να πετύχει τα λιγότερα έως τώρα τέρματα απέναντι στην πλέον αδύναμη ομάδα της κατηγορίας.

Όπως και όλα όσα έχει δώσει η Καβάλα μέχρι στιγμής, και το σημερινό παιχνίδι δεν χρήζει κριτικής, με τον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου Μάνου Καγιέχα να παρατάσσει μία εναλλακτική ενδεκάδα, μοιράζοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί και τόσο πολύ έως τώρα.

Έτσι, στο 19’ ο Μαρκοπουλιώτης με κεφαλιά έκανε το 0-1 για τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ λίγο αργότερα και στο 23’ ο Βερνάρδος έκανε το 0-2 για την ομάδα του. Μετά από ασίστ του Σιαφά στον Βερνάρδο με τακουνάκι, ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου σημείωσε το δεύτερο τέρμα του και τριτο για την ομάδα του, ενώ στο 34’ ήταν η σειρά του επιθετικού από την Ισημερινή Γουινέα με δυνατό σουτ να πετύχει γκολ για το 0-4 υπέρ των Βολιωτών.

Το 0-4 ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό Βόλου να πετυχαίνει το πέμπτο του τέρμα στο 59’ της αναμέτρησης, όταν μετά από δύο αποκρούσεις του Παπαποστόλου σε προσπάθειες του Παπακώστα, ο Σουλεϊμάν Οκάν με σουτ στο τελείωμα της φάσης σκόραρε για τους «ερυθρόλευκους». Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θέλησε από εκεί και πέρα να ψάξει και άλλο γκολ, και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Καβάλα (Νούρι): Παπαποστόλου, Θαλασσινός, Γιαννακός, Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος (63’ Μπιτζιλίδης), Κλεπουσνιώτης, Τοχτατζίδης (72’ Δραγανίδης), Απόσογλου, Λαμπαδίτης, Καμαρίδης, Βορδοναράκης.

Ολυμπιακός Βόλου (Καγιέχα): Βούγιοβιτς, Σκοπελίτης, Kόκας (46’ Χατζής), Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Κόλα, Μαρκοπουλιώτης, Κατσούκης (46’ Χατζηπιρπιρίδης), Κιτόκο (46’ Ρηγόπουλος), Βερνάρδος, Σιαφά (46’ Σουλεϊμάν).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.