Σκέψεις μετά το φιλικό αλλά και αισιοδοξία στη Νίκη

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα

Ούτε το τελικό σκορ σε βάρος της (0-2) ούτε η εμφάνιση της Νίκης έπεισε τους φιλάθλους της στο φιλικό με την ΑΕΛ, ενώ είναι δεδομένο ότι το τεχνικό επιτελείο κάνει επιπλέον σκέψεις για την προετοιμασία από εδώ και πέρα. Όμως σε κάθε περίπτωση, ο τεχνικός της Νίκης, Αλέκος Βοσνιάδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για μία ακόμη φορά, προφανώς και έχοντας κάθε λόγο να είναι.

Ήταν σίγουρα απλά ένα φιλικό και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κανείς ότι αναλόγως του αποτελέσματος θα μπορούσαν ν’ ανοίξουν επιπλέον θέματα, όπως ειπώθηκε ίσως και για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης από την αντίπερα όχθη. Θα πρέπει να σε όλα να συνυπολογίσει κανείς ότι κάποιοι παίκτες προέρχονταν από τραυματισμούς, ότι με βάση τον χαρακτήρα του αγώνα έγιναν πολλές δοκιμές και αλλαγές, και ότι όπως τόνισε ο Αλέκος Βοσνιάδης, η ΑΕΛ ήταν απλά πιο έτοιμη.

«Δεν αμυνθήκαμε σωστά, δεν ήμασταν ψύχραιμοι κι όταν το παιχνίδι «στράβωσε» δεν αντιδράσαμε καλά. Όλα αυτά είναι μαθήματα που πρέπει να πάρουμε. Έχει ακόμα ένα μήνα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα τα βρούμε μπροστά μας, εννοείται άλλο τα φιλικά παιχνίδια άλλο τα επίσημα, δεν θα είμαστε έτσι, δεν το συζητάμε. Είμαστε ακόμα σε φάση που αλλάζουμε ενδεκάδες, προσπαθούμε «γεμίσουμε» όλα τα παιδιά με χρόνο συμμετοχής» τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα ο Αλέκος Βοσνιάδης, και είχε κάθε δίκιο με το μέρος του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.