Σοκ με Λούκας Γκαρσία στη Νίκη: 3-4 βδομάδες εκτός…

Το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη ο Λούκας Γκαρσία φέρνει απογοήτευση στις τάξεις της Νίκης Βόλου, καθώς μετά τη σχετική αξιολόγηση της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης από το ιατρικό επιτελείο φάνηκε ότι πρόκειται για θλάση δευτέρου βαθμού στον μηριαίο δικέφαλο… Αυτό μεταφράζεται σε απουσία του Λούκας Γκαρσία για 3-4 αγωνιστικές, δηλαδή στα εντός έδρας παιχνίδια με Ιάλυσο, Αιγάλεω, στο εκτός με τον Ιωνικό και πιθανότατα στην αναμέτρηση στη Ρόδο με τον Διαγόρα.

Την ίδια στιγμή, μπορεί οι βασικές κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο του Ιανουαρίου να έχουν γίνει για τη Νίκη Βόλου, ωστόσο η αποχώρηση του Καπού (θα τον αντιμετωπίσουν οι «κυανόλευκοι» στο παιχνίδι με το Αιγάλεω), άνοιξε μία θέση στην επίθεση, οπότε και οι διερευνητικές επαφές αλλά και οι δοκιμές συνεχίζονται. Βέβαια η ανάγκη ενίσχυσης της επίθεσης έρχεται να αυξηθεί μετά και τον τραυματισμό του Λούκας Γκαρσία.

Οι αρμόδιοι δεν βιάζονται πάντως να κάνουν την επιλογή τους, αφού θεωρούν ότι μπορούν να κινηθούν για να εντοπίσουν την καλύτερη δυνατή λύση μέχρι και την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου. Είναι σίγουρο πάντως ότι ο Στάικος Βεργέτης θα ήθελε μία ακόμη αξιόπιστη λύση στη διάθεσή του, με τους δέκα αγώνες που απομένουν να είναι απαιτητικοί, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει και το κάτι παραπάνω…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.