Σπουδαίος ο Αλμυρός, άλωσε με 1-3 την Τσαριτσάνη

Ο Γ.Σ. Αλμυρού, όπως παρατάχτηκε με τον Οικονόμο (πηγή φωτό: radioelassona)

Ένας σπουδαίος Γ.Σ. Αλμυρού «άλωσε» το γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης, φεύγοντας με ένα εμφατικό διπλό με 1-3. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Στέλιος Αλεξανδρής, που έβαλε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Χάμο στην επανάληψη, αλλά ο νεαρός Χατζής επτά λεπτά πριν το τέλος διαμόρφωσε το θριαμβευτικό τελικό σκορ για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου.

Στο 8’ λίγο έξω από το δεξί δοκάρι πέρασε το σουτ του Μουλτσιά, με τον Σταυράκη πάντως να ελέγχει, ωστόσο στο 17’ με κεφαλιά ο Στέλιος Αλεξανδρής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε μπροστά στο σκορ τον Γ.Σ. Αλμυρού μετά από μπαλιά του Καρρά. Ο ίδιος παίκτης από μακριά προσπάθησε να αιφνιδιάσει στο 29’ τον Νούσια, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας των γηπεδούχων αποσόβησε τον κίνδυνο. Ωστόσο, τελικά πάλι ο Αλεξανδρής στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του. Ο 21χρονος μέσος είδε τον Τζοβάρα να του σπάει την μπάλα και με σουτ από  το ύψος της μικρής περιοχής έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο (0-2). Να σημειωθεί ότι ο Αλεξανδρής τελευταία φορά που είχε σκοράρει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ήταν στις  11/09/16 με ένα εκπληκτικό μακρινό σουτ  στην αναμέτρηση Εθνικός Φιλιππιάδας-Νίκη 0-2.

Στο 66’ ο Χάμος με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Γκαμπέτα από τα δεξιά μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους, αλλά μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη ο Οικονόμος μπορεί να κερδίσει κάποια κόρνερ, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει σε κάποια απειλητική φάση. Τελικά στο 83’ από κακή συνεννόηση στην άμυνα του Οικονόμου, παρεμβλήθηκε ο Χατζής, που έκλεψε την μπάλα ανάμεσα από δύο αμυντικούς και πλάσαρε σωστά, κλειδώνοντας το τρίποντο για τον Αλμυρό και διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Νούσιας, Περτζόνι (61’ Ντούφας), Μπουμπουνάρας (52’ Μιφτάρι), Τσακάλι, Κουμπούρας, Καλφούντζος (46’ Δραχαλίβας), Γκαμπέτας, Γαλάνης, Πετράκης, Χάμος, Μουλτσιάς

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Παπακώστας, Στουρνάρας, Μπαρούτας, Δημηνάς (76’ Κόκκας), Βανγκέλι, Αλεξανδρής (92’ Δημητρίου), Τσελεπής (80’ Κρανάς), Τσιώλης (63’ Χατζής), Τζοβάρας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.