Σπουδαία νίκη της ΕΠΣΘ Κ15 στην Καρδίτσα με 3-2

Για το πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων

Ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κατάφεραν να πάρουν οι παίκτες της Μικτής Κ15 της ΕΠΣ Θεσσαλίας στην Καρδίτσα, καθώς επικράτησαν σε βάρος της αντιπάλου με σκορ 2-3 και πανηγύρισαν την κατάκτηση των τριών βαθμών στο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μπετχαβά, αλλά στο 10’ο Γιώργος Κρομμύδας (ποδοσφαιριστής της Αγίας Άννας) ισοφάρισε για την ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου.

Μάλιστα η ΕΠΣΘ δεν έμεινε εκεί αλλά στο 20’ ο Γκαραβέλας νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο 38’ ο Γιώργος Κρομμύδας (της Αγίας Άννας και πάλι) έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων, κάνοντας το σκορ 1-3!

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Γραβάνης για την ΕΠΣ Καρδίτσας μείωσε σε 2-3, αλλά μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με αυτό το σκορ να χαρίζει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Κ15 της ΕΠΣΘ.

Για την Κ15 αγωνίστηκαν ως βασικοί οι Κόκκορης, Παναγούλας, Θωμαΐδης, Μπέκος, Βαμβακάς, Παπαστεργίου, Τουλγαρίδης, Ζαχαριουδάκης, Κρομμύδας (Ι), Γκαραβέλας και Κρομμύδας (ΙΙ). Στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν επίσης οι Κοκκώνης, Τσιάρας, Γλάρος, Ράιος και Καραγιώργος.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.