Σπουδαία πρόκριση με Κόκκορη στα πέναλτι για την Κ15 ΕΠΣΘ στη Λάρισα! (video)

Στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας το σύνολο της Μαγησίας

Μία σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων πέτυχε η Μικτή Κ15 της ΕΠΣ Θεσσαλίας στη Λάρισα, επικρατώντας στα πέναλτι σε βάρος του αντίστοιχου συνόλου της ΕΠΣΛ στο γήπεδο Αλκαζάρ, καθώς το παιχνίδι ολοκληρώθηκε 0-0 στην κανονική διάρκειά του!

Με 3-1 στα πέναλτι του νεαροί ποδοσφαιριστές του Αντώνη Μάνδαλου πανηγύρισαν με την ψυχή τους μία σπουδαία πρόκριση που τους φέρνει στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με τον τερματοφύλακα Πέτρο Κόκκορη να αναδεικνύεται η μορφή του αγώνα, πιάνοντας τρία πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα»!

Όπως προαναφέραμε, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 0-0 ενώ δεν προβλέπεται παράταση σ’ αυτές της αναμετρήσεις, με την ΕΠΣΛ ωστόσο να έχει οριζόντιο δοκάρι στο 37’ μετά από γυριστή κεφαλιά του Δριστέλλα. Στα πέναλτι η αρχή έγινε από πλευράς Λάρισας, με τον Μπιρσίμη να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους, αν και ο τερματοφύλακας της ΕΠΣΘ απέκρουσε αρχικά αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε μέσα, ενώ ο Κρομμύδας του Πυράσου Νέας Αγχιάλου είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να πιάνει τη δική του εκτέλεση.

Η συνέχεια όμως ανήκει αποκλειστικά στον Κόκκορη. Ο τερματοφύλακας της ΕΠΣΘ απέκρουσε το πέναλτι του Κουτζαηλία, ενώ ο έτερος Κρομμύδας έκανε το 1-1 για την ΕΠΣΘ. Στη συνέχεια ο Κόκκορης έπιασε την προσπάθεια του Ρίζου και ο Ζαχαριουδάκης έκανε το 1-2, ενώ ο τερματοφύλακας της ΕΠΣΘ απέκρουσε το πέναλτι του Δάσκαλου για να σκοράρει ο Παππάς για το τελικό 1-3 που έδωσε την πρόκριση στο σύνολο της Μαγνησίας!

ΕΠΣ Λάρισας (Τσέτσιλας): Στεργιούλης, Αρσένης, Αγάκος, Δάσκαλος, Κουπατσιάρας, Καλαθάς (41’ Μπιώτης), Μπιρσίμης, Τσιακμάκης, Δριστέλλας (66’ Βαρσάμης), Κουτζαηλίας, Δημινίκος (57’ Δαλλιός)

ΕΠΣ Θεσσαλίας (Μάνδαλος): Κόκκορης, Παναγούλας, Θωμαΐδης (66’ λ.τ. Καραγιώργος), Μπέκος, Κοκκώνης, Παπαστεργίου, Παππάς, Ζαχαριουδάκης, Κρομμύδας Γ. (Ι), Σιαφαρίκας, Κρομμύδας Γ. (ΙΙ).

Δείτε σε βίντεο τη διαδικασία των πέναλτι:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.