Σταφυλοπάτης: «Απόλυτα πετυχημένο το 39ο Ράλι Κένταυρος»

Απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της διοργάνωσης του 39ου Ράλι Κένταυρος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου, Αντώνης Σταφυλοπάτης, μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5 και στον Δημήτρη Καρεκλίδη.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης. Ήταν ένας δύσκολος διήμερος αγώνας με περισσότερες ειδικές συμμετοχές και χιλιόμετρα και με ρεκόρ συμμετοχών. Τα στελέχη της ΛΑΒ τα κατάφεραν. Πάντα υπάρχουν μικροπροβλήματα που δεν δυσκόλευσαν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Είχαμε πολύ κόσμο, με το Πήλιο να κατακλύζεται για τον αγώνα, με γεμάτα ξενοδοχεία και καταστήματα εστίασης, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της περιοχής» τόνισε αρχικά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι σημείωσε: «Είχαμε έντονο ανταγωνισμό με αρκετά αυτοκίνητα διεθνών προδιαγραφών, το κριτήριο είναι οι διαδρομές να είναι ωραίες και να κυκλώνουν μεταξύ τους. Με μία έξυπνη διαχείριση το καταφέραμε αυτό και στο Πήλιο, ακόμη και όταν κάποιες διαδρομές δεν βοηθούν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι όταν υπάρχουν καθιζήσεις και ότι έχουμε ζητήσει από την Περιφέρεια και την κα Κολυνδρίνη έχει σκύψει σε κάθε πρόβλημα και το έχει επιλύσει. Εμείς βέβαια το χρησιμοποιούμε μία φορά τον χρόνο, αλλά μέσα από τους αγώνες αυτοκινήτου προκύπτει μεγαλύτερη ταχύτητα στην ολοκλήρωση των έργων».

Εξάλλου, θεατές υπήρχαν, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα, ενώ και οι διοργανωτές είχαν πάρει όλα τα μέτρα. Εξάλλου στον έλεγχο που έγινε στα πληρώματα και δεν διαπιστώθηκε κανένα κρούσμα κορωνοϊού.

Τέλος, ο κ. Σταφυλοπάτης σημείωσε ότι κρυφός πόθος είναι συμμετοχή οδηγών από το εξωτερικό. «Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός αλλά είμαστε σε επικοινωνία με την ΟΜΑΕ, για να μπει ή το Ράλι Κένταυρος ή η Ανάβαση Πορταριάς στο καλεντάρι ενός ευρωπαϊκού θεσμού της Διεθνούς Ομοσπονδίας» σημείωσε σχετικά.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.