Στάικος Βεργέτης: Πάμε στη Ρόδο να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι χαρακτήρισε αυτό με το Διαγόρα ο προπονητής της Νίκης Βόλου

Ο νέος προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, κι ο ποδοσφαιριστής της, Δημήτρης Καπός, μίλησαν στο nikifc.gr για την αναμέτρηση κόντρα στον Διαγόρα, το μεσημέρι της Κυριακής (10/11, 15:00), στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου, για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βεργέτη:
“Είμαι στο Βόλο μόλις δύο μέρες κι αυτό που συνάντησα, είναι μία ομάδα σε ένα νέο ξεκίνημα διοικητικά, οργανωτικά, λειτουργικά. Τα πάντα βρίσκονται στην αρχή. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει διάθεση κι ενθουσιασμός από τους ανθρώπους της ομάδας να προσφέρουν τις καλύτερες συνθήκες, για να δουλέψει η ομάδα. Από την άλλη, υπάρχουν οργανωτικά θέματα που θέλουν βελτίωση και προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούμε τις επόμενες μέρες. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, είναι δύσκολο κι απαιτητικό. Έχουμε την ατυχία να απουσιάζουν, είτε λόγω τιμωριών – ένα θέμα που με απασχόλησε, το συζητήσαμε με τα παιδιά και θα εξαλειφθεί – είτε κάποιων ιώσεων, κάποιοι ποδοσφαιριστές, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Με τα παιδιά που είναι διαθέσιμα, όμως, θα πάμε στη Ρόδο να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Σε ένα πολύ καλό βαθμό θα φροντίζουμε, κάθε εβδομάδα, να έχουμε άποψη για τον αντίπαλο. Αυτό έκανα πάντα κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Έχουμε εικόνα κι άποψη για τον Διαγόρα, ξέρουμε ποια είναι τα δυνατά του σημεία και σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) βάλαμε τις βάσεις για την τακτική, με την οποία θα αντιμετωπίσουμε την αντίπαλη ομάδα και για την προσέγγιση του παιχνιδιού, γενικά”.

 Καπός: Αποτυχία και η ισοπαλία

Τα λεγόμενα του Δημήτρη Καπού έχουν ως εξής: “Κάνουμε μία νέα αρχή, με έναν νέο προπονητή, τον Στάικο Βεργέτη. Είναι ένας πολύ καλός τεχνικός, προσπαθεί να μας περάσει τη δική του φιλοσοφία, επιχειρούμε να τον μάθουμε εμείς, προσπαθεί να μας μάθει κι αυτός κι εύχομαι να πάνε όλα καλά, από ‘δω και πέρα. Με την αλλαγή του προπονητή, αλλάζει κι η ψυχολογία αυτόματα. Η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος, πάμε στη Ρόδο, χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας άλλο αποτέλεσμα. Ακόμα κι η ισοπαλία, για εμάς, θα είναι αποτυχία. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη βαθμολογική κατάσταση και, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής, θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε όλο αυτό”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.