Σταματίου: «Από τις δυσκολότερες αποφάσεις που έχω πάρει»

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Ρήγα Φεραίο

Mετά από τη διεξαγωγή των έξι πρώτων αγωνιστικών στην Α’ ΕΠΣΘ, ο Ρήγας Φεραίος ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον πρώην πλέον προπονητή της ομάδας, Κώστας Σταματίου. Ο ίδιος ο έμπειρος τεχνικός πάντως σε δήλωσή του κάνει λόγο για προσωπική απόφαση αλλά και για φιλίες που δημιούργησε στον σύλλογο.

Η δήλωση του Κώστα Σταματίου έχει ως εξής: «Η απόφαση είναι προσωπική και από τις πιο δύσκολες που έχω πάρει ως προπονητής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο προέδρους, Γ. Μπαλαμώτη και Κ. Γιάτσιο, στον αντιπρόεδρο Γ. Σιουμουρέκη, στους άμεσους συνεργάτες μου, τους γενικούς αρχηγούς, Χ. Τρίγκα και Αχ. Καρασμάνογλου, στα μέλη της διοίκησης Αν. Ντόβα, Σ. Γκόμα, Β. Περδίκη, Κ. Ντόβα και στον ακούραστο φροντιστή της ομάδος, Ζ. Μπανταβάνο, για όλα όσα περάσαμε μαζί αυτόν τον ενάμιση χρόνο. Αισθάνομαι πλουσιότερος ως άνθρωπος που είναι πάνω απ’ όλα φίλοι μου.

Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μου εύχομαι υγεία. Πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που φοράνε αυτή τη φανέλα και ελπίζω στο μέλλον να αναδείξουν τη δουλειά που κάναμε μαζί στο γήπεδο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο, κο Νασίκα, και τους συνεργάτες του για την αμέριστη συμπαράσταση στον σύλλογο. Τέλος, το φίλαθλο κόσμο του Ρήγα που στηρίζει με το χειροκρότημά του τη νεανική αυτή ομάδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.