Σταματίου στο «Magnesiasports»: «Δυνατό πρωτάθλημα με φιλόδοξους αντιπάλους»

Σχολιάζει τον υπό διαμόρφωση όμιλο της Γ’ Εθνικής ο τεχνικός του Θησέα Αγριάς

Μπορεί επισήμως να μην έχουν ανακοινωθεί από την ΕΠΟ οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής, ωστόσο οι σχετικές διαρροές έχουν γίνει, με τον 3ο όμιλο της κατηγορίας να επικεντρώνεται στην κεντρική Ελλάδα και να περιλαμβάνει όλες τις θεσσαλικές ομάδες. Μεταξύ αυτών και ο Θησέας Αγριάς, με τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Σταματίου να εκτιμά στο «Magnesiasports» ότι θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με ιδιαίτερα φιλόδοξες ομάδες.

«Από πλευράς γεωγραφικής κατανομής, αν είναι έτσι ο όμιλος, τότε μπορούμε να πούμε ότι και για εμάς είναι βατός γιατί δεν θα ταλαιπωρηθούμε με χιλιόμετρα και πολύ μακρινές μετακινήσεις» σχολιάζει αρχικά με νόημα ο Κώστας Σταματίου, καθώς βλέπει ότι η τοποθέτηση του Αχέροντα Καλαμακίου στον 3ο όμιλο απομακρύνθηκε, κάτι που ήλπιζαν όλοι οι σύλλογοι της κεντρική Ελλάδας για να αποφύγουν το ταξίδι στον Νομό Πρέβεζας. Ωστόσο στη συνέχεια σημειώνει ότι από πλευράς δυναμικής σίγουρα ο όμιλος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

«Νέα Αρτάκη, Ηρακλής Λάρισας, ΑΟ Υπάτου είναι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν, έχοντας και τα ανάλογα μπάτζετ για κάτι τέτοιο. Αλλά από εκεί και πέρα έχουμε και άλλες ισχυρές ομάδες στον όμιλο αν είναι έτσι όπως παρουσιάζεται, και νομίζω ότι θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή λοιπόν και αυτό έχουμε τονίσει κι εμείς από την πλευρά μας στους παίκτες» συμπληρώνει ο έμπειρος τεχνικός.

Ο στόχος από εκεί και πέρα όμως για τον Θησέα Αγριάς δεν αλλάζει. «Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να έχουμε μία καλή πορεία και να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής… Ο στόχος είναι αυτός, και θα κοιτάμε τα παιχνίδια ένα ένα ξεχωριστά, καθώς όλοι οι διαφαινόμενοι αντίπαλοί μας είναι ισχυροί. Οπότε κι εμείς πρέπει να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, προσφέροντας και καλό ποδοσφαιρικό θέαμα» καταλήγει ο Κώστας Σταματίου.

Φιλικό με Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Με την κλήρωση από εκεί και πέρα για το πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής να πραγματοποιείται σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της ΕΠΟ την ερχόμενη Παρασκευή, ο Θησέας Αγριάς έχει ένα ακόμη φιλικό στο πρόγραμμά του.

Έτσι, το ερχόμενο Σάββατο 16/10 θα υποδεχθεί στη Μαγνησία τον Εθνικό Νέο Κεραμιδίου, που θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το φιλικό θα διεξαχθεί πιθανότατα στο γήπεδο της Αγριάς (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη), με ώρα έναρξης τις 16:00.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.