Σταματίου στο «Magnesiasports»: Περιμέναμε με την ψυχή στα… δόντια να κληρωθούμε εντός έδρας»

«Επικίνδυνος αντίπαλος ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας»

Η πρόκριση του Θησέα Αγριάς επί του ΟΦΑΜ και το αποτέλεσμα της κλήρωσης για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδας έχει προκαλέσει ικανοποίηση στις τάξεις της βολιώτικης ομάδας, όπως παραδέχεται και ο προπονητής της, Κώστας Σταματίου, στο «Magnesiasports», ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός φροντίζει να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, ενόψει και της κυριακάτικης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας.

Όπως τονίζει πάντως ο Κώστας Σταματίου η κλήρωση της δεύτερης φάσης έφερε τα πρώτα χαμόγελα όταν τα μέλη του Θησέα Αγριάς διαπίστωσαν ότι θα δώσουν το παιχνίδι εντός έδρας, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, στις 16:00. «Περιμέναμε με την ψυχή στα… δόντια το αποτέλεσμα της κλήρωσης όσον αφορά την έδρα γιατί είχαμε ένα κοπιαστικό και πολυέξοδο ταξίδι στην Κέρκυρα για το παιχνίδι της πρώτης φάσης με αντίπαλο τον ΟΦΑΜ» σημειώνει ο Κώστας Σταματίου, όμως από εκεί και πέρα υπογραμμίζει κατηγορηματικά ότι η ικανοποίηση μένει εκεί.

Γιατί αυτό; «Ο αντίπαλος μπορεί να μην είναι από τα βαριά ονόματα της δεύτερης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά τον γνωρίζω και ξέρουμε ότι μένει σε καλή βαθμολογική θέση τα τελευταία χρόνια, διαθέτοντας καλό έμψυχο υλικό με παίκτες από τη Βέροια, την ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας αλλά και από τη Θεσσαλονίκη» σχολιάζει σχετικά ο προπονητής του Θησέα Αγριάς, που συμπληρώνει ότι ο Μ. Αλέξανδρος έχει ένα καλό σύνολο, αλλά και ότι η ομάδα του ίσως και να έχει ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση, λόγω έδρας αλλά και αν οι παίκτες του λειτουργήσουν με βάση την εικόνα που παρουσιάζουν στις προπονήσεις αλλά και στα παιχνίδια που έχουν δώσει έως τώρα.

Ικανοποίηση για τις μεταγραφικές προσθήκες

Την ίδια στιγμή, ο Κώστας Σταματίου δείχνει να είναι ικανοποιημένος από τον σχηματισμό του ρόστερ του Θησέα Αγριάς, με προσθήκες τόσο νεαρών και ταλαντούχων παικτών, όσο και πιο έμπειρων από ομάδες που πρωταγωνίστησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Συνεχίζουμε την πολιτική των προηγούμενων ετών, δίνοντας βήμα σε νεαρούς και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές, από την παρουσία των οποίων είμαστε προς το παρόν ικανοποιημένοι» είναι το σχετικό σχόλιο του Κώστα Σταματίου, επισημαίνοντας και τη διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας που αποτελείται από νεαρούς ηλικιακά αλλά και έμπειρους παίκτες. «Σημαντικές είναι για εμάς και οι προσθήκες των Σπαθή και Αλεξίου που προέρχονται από χρονιά πρωταθλητισμού με την ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου» τονίζει επίσης ο προπονητής του Θησέα Αγριάς.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά πάντως, οι κινήσεις από πλευράς διοίκησης και τεχνικού επιτελείου δεν έχουν κλείσει. Ήδη υπάρχουν επαφές για την κάλυψη μίας θέσης με επιθετικό, και στο προσκήνιο βρίσκονται τουλάχιστον δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, και δεν αποκλείεται οι συζητήσεις με τον έναν εκ των δύο τουλάχιστον να τελεσφορήσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.