Στάση αναμονής από τη Νίκη Βόλου

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου δεν μένει αμέτοχη μπροστά στις εξελίξεις που έρχονται στο προσκήνιο, με τη συνεδρίαση της ΕΠΟ να μπαίνει στο μικροσκόπιο των «κυανόλευκων», όπως και αυτή του ΔΣ της Ένωσης Super League 2-Football League, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Άλλωστε θα έχει προηγηθεί τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Football League υπό τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Λεωνίδα Λεουτσάκο την ερχόμενη Τρίτη, ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης υπό το πρίσμα των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την άνοδο από τη Γ’ Εθνική κατηγορία, που επηρεάζει σαφώς το όποιο πλάνο για αναδιάρθρωση.

Όσον αφορά τη συνεδρίαση της Τετάρτης στο πλαίσιο του ΔΣ της διοργανώτριας Αρχής, η Νίκη Βόλου περιμένει επίσης με ενδιαφέρον τις εξελίξεις, έχοντας τονίσει σε κάθε περίπτωση ότι αν δεν αποφασιστεί να γίνει αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων τότε δεν δέχεται να υπάρξει διακοπή της αγωνιστικής δράσης. Όπως έχουν αναφέρει οι «κυανόλευκοι» ακόμη και σε μία τέτοια περίπτωση η ομάδα θα είναι έτοιμη να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Εξάλλου και για το θέμα της αναδιάρθρωσης η πλευρά της Νίκης έχει τοποθετηθεί, επιμένοντας ότι απαιτείται ένα σχέδιο για ένα βιώσιμο οικονομικά πρωτάθλημα με τα ανάλογα δεδομένα από την πλευρά των ΠΑΕ και που θα έχει και το στοιχείο της υγιούς ανταγωνιστικότητας για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό προϊόν. Τώρα αν αυτό θα έχει έναν ή δύο ομίλους, παραμένει ένα καλό ερώτημα, αν και το σενάριο για 16 ομάδες σε κάθε (ενιαία) κατηγορία κερδίζει πόντους τις τελευταίες ημέρες. Όμως όλα εξαρτώνται τόσο από την ΕΠΟ όσο και από τον Συνεταιρισμό της Super League, όπου τα τηλεοπτικά δικαιώματα παίζουν σημαντικό ρόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.