Στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων η Δήμητρα Ευξεινούπολης

Όπως φαινόταν και στη σχετική λίστα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης είχε καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την εγγραφή της στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, και απέμενε ο τελευταίος έλεγχος για να ενταχθεί και επισήμως σ΄αυτό, κάτι που έγινε όπως φαίνεται από τη σχετική λίστα εγγεγραμμένων σωματείων!

Αν και… άπειρη στις εθνικές κατηγορίες, η διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης δείχνει να τα πηγαίνει καλά και με τα γραφειοκρατικά, αντιλαμβανόμενη ότι η παρουσία της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία φέρνει περισσότερες ευθύνες απέναντι στην περιοχή και τους φίλους του συλλόγου, και ότι θα πρέπει να είναι τυπική σε όλα.

Η αίτηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης για εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων κατατέθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2020 και έγινε δεκτή στις 13 Ιανουαρίου 2021. Έτσι, έγινε το 64ο σωματείο της Μαγνησίας και των Σποράδων που εντάσσεται στο Αθλητικό Μητρώο, και το τρίτο από τα τέσσερα ποδοσφαιρικά σωματεία που συμμετέχουν στη Γ’ Εθνική από την ευρύτερη περιοχή. Έτσι, απομένει μόνο η εγγραφή του Θησέα Αγριάς, που επίσης έχει καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικα.

Βέβαια, αν και το παζλ της εγγραφής στο Μητρώο κλείνει σιγά σιγά για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, δεν ισχύει το ίδιο και για τα σωματεία των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΘ, καθώς κάποια δεν έχουν καταθέσει καν αίτηση, ούτε έχουν κάνει προεγγραφή. Οπότε, αν ισχύσουν όλα όσα προβλέπονται, οι καταστάσεις που θ’ ακολουθήσουν θα είναι το λιγότερο άκρως ενδιαφέρουσες!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.