Στην εκδήλωση του ΝΠΣ Βόλος ο Νταόπουλος, μετά την πρώτη του Ολυμπιακού Βόλου!

Ενώ οι διοικούντες του «ερυθρόλευκου» ΑΣ τον αναζητούσαν από τη Δευτέρα στα τηλέφωνα

Ήρθε, είδε και τελικά μετά τον Ολυμπιακό Βόλου είδε τον ΝΠΣ ο Γιάννης Νταόπουλος, και πλέον μπορεί να εκτιμήσει κανείς ότι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας δεν θ’ ασχοληθεί με τους «ερυθρόλευκους».

Η διοίκηση του ΑΣ τον αναζητούσε στα τηλέφωνα από την περασμένη Δευτέρα, έχοντας πληροφορηθεί συναντήσεις με τη δημοτική Αρχή, που έχει τον ίδιο επικεφαλής με την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος (βλ. Αχιλλέας Μπέος). Στα τηλέφωνα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι διοικούντες των «ερυθρόλευκων» δεν απαντούσε, ευρώ ακόμη δεν έχουν δει σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν (ούτε δολάρια, ούτε γεν ούτε… βιετναμέζικα ντογκ!), οπότε βλέποντάς τον και στην εκδήλωση του ΝΠΣ Βόλος, ήρθε και έδεσε το όλο πράγμα!

Είναι άξια απορίας πολλά πράγματα… Ο κ. Νταόπουλος δεν ήταν αυτός που βρέθηκε στην πρώτη του Ολυμπιακού Βόλου, έκανε λόγο για άνοδο, κατηγορούσε για σφάλματα τη διοίκηση Τσιμπανάκου και μετά χειροκροτούσε στον ρυθμό των συνθημάτων των οργανωμένων; Ο κ. Νταόπουλος ήταν, τουλάχιστον στα όσα κατέγραψε το «Magnesiasports» στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου… Δεν ήταν αυτός που επικοινώνησε μόνος του με τη διοίκηση του ΑΣ (σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η έτερη πλευρά από την πρώτη στιγμή) για ν’ αναλάβει να ενισχύσει οικονομικά τον Ολυμπιακό Βόλου και να ηγηθεί της προσπάθειας;

Ο κ. Νταόπουλος όμως βρέθηκε απόψε και στην εκδήλωση του ΝΠΣ Βόλος και με βάση τις ισορροπίες που επικρατούν στην αθλητική κοινωνία του Βόλου, προφανώς διερωτάται κανείς εύλογα αν κάτι τέτοιο συνάδει με ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό Βόλου. Κατά την κρίση του κανείς μπορεί να εκτιμήσει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται τελικά να συμβεί. Αυτό εκτιμούν προφανώς και τα στελέχη του ΑΣ, αλλά παραμένει άξιο απορίας γιατί ο κ. Νταόπουλος θέλησε ν’ ασχοληθεί αρχικά και μετά μοιάζει να έκανε στροφή 180 μοιρών, χωρίς και να έχει πει ακόμη το γιατί! Άραγε τι έχει να πει στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου που τον υποδέχθηκαν και θερμά στην πρώτη προπόνηση και μάλιστα του εξέφρασαν τη διάθεση να του δείξουν την εμπιστοσύνη τους;

Βέβαια, σε δηλώσεις του, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος εμφανιζόταν μπορεί να πει κανείς επιφυλακτικός για τον Γιάννη Νταόπουλο, και μετά τις αιχμές που δέχθηκε από τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία αλλά και πριν… Οι εξελίξεις μπορεί επίσης να εκτιμήσει κανείς ότι τον δικαιώνουν γι’ αυτήν την επιφυλακτικότητα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.