Στην Ισημερινή Γουινέα για την Εθνική οι Μιράντα-Σιαφά

Χάνουν την αναμέτρηση με τον Μακεδονικό, «παίζεται» για Βέροια

Οι διεθνείς υποχρεώσεις επιφέρουν πλήγμα στη Νίκη Βόλου, αφού ήδη από το απόγευμα της Κυριακής 19/03 οι Όσκαρ Σιαφά και Χοσέτε Μιράντα έχουν αναχωρήσει για την πατρίδα τους, αφού η Ισημερινή Γουινέα έχει μπροστά της παιχνίδια για τα προκριματικά του κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Συγκεκριμένα, οι δύο ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου κλήθηκαν στην Εθνική Ισημερινής Γουινέας για τα παιχνίδια με αντίπαλο την Μποτσουάνα, στις 24 Μαρτίου εντός και στης 28 του μηνός εκτός έδρας, και αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις στα τέλη του μήνα. Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι δύο παίκτες δεν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της Νίκης Βόλου με αντίπαλο τον Μακεδονικό, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να μην παίξουν και στη Βέροια απέναντι στην τοπική ομάδα, για τη 17η αγωνιστική.

Τα παραπάνω βέβαια θα ισχύσουν αν συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα ή αν δεν υπάρξει και εμβόλιμη αγωνιστική, καθώς πρόγραμμα δεν έχει προκύψει ενώ εκκρεμεί και η ένσταση Ροκάκη κατά Μαρτσούκου για την εκλογή του δεύτερου στην προεδρία της Λίγκας.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.