Στην κορυφή της Β΄ ΕΠΣΘ ο Αστέρας Ριζομύλου

Στην 4η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας η ΑΠΟΒ γνώρισε πρώτη ήττα, ενώ πρώτη νίκη πέτυχαν η Αγία Παρασκευή και η Δάφνη…και το αήττητο διατηρούν Αστέρας και Σκιάθος.

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣΘ είναι ο Αστέρας Ριζομύλου μετά την νίκη του υπό το φως των προβολέων με 2-0 επί του αξιόμαχου Πανιωνίου Νέας Ιωνίας και εκμεταλλευόμενος την πρώτη φετινή ήττα της ΑΠΟΒ. Ο Αστέρας όπως και η Σκιάθος που κέρδισε 1-2 την ΑΠΟΒ διατηρούν και το αήττητο.

Στο βραδινό ματς του Ριζομύλου ο Αστέρας μόλις στο 5′ με τον Γουτούλη πέτυχε το 1-0 και στο 55′ σφράγισε τη νίκη όταν ο Κονσταντίν διαμόρφωσε το τελικό 2-0, ενω στο 73′ σουτ του Σεφερκόλλι σταμάτησε στο δοκάρι!

ΑΣΤΕΡΑΣ: Βουραζέρης (46’Ξανθάς), Φλώρος, Θεοδώρου, Λουφόπουλος, Εμμανουήλ, Σεφερκόλλι, Γουτούλης (90’Ξέρας), Πρίντζος, Κώστας (85’Δ.Μακρονασιος), Κουτσαρνάκης (80’Π.Μακρονασιος), Κωνσταντίν.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπαλίου (46’Χατζηαντωνίου), Τάρε (55’Μαρούφ), Σταμάτης (69’Χ.Στεργίου), Χαλκίδης (85’Δαμασιώτης), Ι.Φώτου, Παπαστεργίου, Κιπτίου, Παρασχάκης ,Ε.Βέργος, Καπάκης, Σταυραντώνης.

Η ΑΠΟΒ γνώρισε πρώτη ήττα σε επίσης βραδινό παιχνίδι στο βοηθητικό του ΕΑΚ, χάνοντας 1-2 από την Σκιάθο με τους νησιώτες να πετυχαίνουν τα γκολ με τον Παντελή Μανωλιό και τον Κρίστιαν Τζελάι (ο Σιαφαρίκας μείωσε στο τέλος για την ΑΠΟΒ) να διατηρούν το αήττητο και να έχουν και αγώνα λιγότερο, ενώ οι Μυρμηδόνες με τρίτη σερί νίκη (2-1 Ανθιμο Γαζή με σκόρερ τους Μαντζάρη και Τίτου) έφτασαν στην 2η θέση.

Η πρώτη νίκη για την Αγία Παρασκευή ήταν με 2-1 επί του Διαγόρα (10’ Κούκιος, 90’ Λούμπαρδος-83’ πεν. Τζίκας),ενώ η Δάφνη πήρε την πρώτη νίκη κερδίζοντας με 6-0 τις Μικροθήβες, με δυο γκολ από τον Τερλεξή και απο ένα των Γ.Τσαρέλα, Μαρέδη και Οικονόμου.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (4η αγωνιστική)

Αστέρας-Πανιώνιος 2-0

ΑΠΟΒ-Σκιάθος 1-2

Αγία Παρασκευή-Διαγόρας 2-1

Δάφνη-Μικροθήβες 6-0

Σκόπελος-Ιάσων Άλλης Μεριάς 1-1

Μυρμηδόνες-Άνθιμος Γαζής 2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αστέρας Ρ.         10 (6-1)

Μυρμηδόνες     9 (6-4)

Α.ΠΟ.Β.                9 (7-6)

Σκιάθος                7 (6-2)

Πανιώνιος           6 (11-7)

Σκόπελος             4 (7-5)

Αγ.  Παρασκευή  4 (3-5)

Ιάσων Α.Μ.        4 (4-6)

Δάφνη  3 (8-4)

Διαγόρας            3 (4-5)

Ανθιμος Γαζής   3 (5-13)

Μικροθήβες      1 (2-12)

*Διαγόρας, Σκιάθος, Δάφνη και Σκόπελος έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Η επόμενη 5η αγωνιστική

Μικροθήβες-Άνθιμος Γαζής

Ιάσων-Δάφνη

Διαγόρας-Μυρμιδόνες

Σκιάθος-Σκόπελος

Αστέρας-Αγία Παρασκευή

Πανιώνιος-ΑΠΟΒ

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.