Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα

Λίγο η ήττα από τη Βέροια σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση και λίγο οι… φωνές και οι τοποθετήσεις της διοίκησης φαίνεται ότι έχουν πεισμώσει τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τα Τρίκαλα την ερχόμενη Κυριακή, και ετοιμάζονται σε εντατικούς ρυθμούς θέλοντας φυσικά το θετικό αποτέλεσμα.

Η νίκη θα φέρει πολλαπλά κέρδη στις τάξεις των «ερυθρόλευκων», αφού με τρεις επιπλέον βαθμούς θα μπορέσουν να κρατηθούν κοντά στην κορυφή αλλά και να πλησιάσουν τον πρωτοπόρο αυτή τη στιγμή ΑΟ Τρίκαλα, με τη διαφορά αυτή τη στιγμή να είναι στους οκτώ βαθμούς (31 έναντι 23). Βέβαια είναι δεδομένο ότι το βολιώτικο σύνολο κοιτάζει πλέον και τα υπόλοιπα παιχνίδια ελπίζοντας σε αρνητικά αποτελέσματα των ομάδων που βρίσκονται πιο ψηλά από αυτό στην κατάταξη, όπως είναι η Βέροια, ο Ιωνικός και η Καβάλα, με τις δύο τελευταίες να έχουν οριακή διαφορά σε σχέση με τους «ερυθρόλευκους».

Το ευχάριστο είναι ότι η προετοιμασία κυλά ομαλά τις τελευταίες ημέρες για το σύνολο του Σούλη Παπαδόπουλου, χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα. Όπως είναι άλλωστε γνωστό επιστρέφει ο Φαζός, ενώ εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής ο Γιδόπουλος. Τη θέση μπροστά στην εστία του Ολυμπιακού Βόλου θα πάρει ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ, που θα κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. O έμπειρος τερματοφύλακας εξάλλου δείχνει να περιμένει πώς και πώς τη συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς έχει να αγωνιστεί από το περσινό πρωτάθλημα, όταν και είχε ενταχθεί στο δυναμικό του Ηροδότου, στο τότε πρωτάθλημα της Football League (νυν Super League 2).

Δεν αλλάζει κάτι για τα εισιτήρια
Κάνοντας λόγο για εκπρόθεσμο αίτημα των Τρικάλων για εισιτήρια, η στάση της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου δεν αλλάζει ενόψει της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα, παρά το ότι και ο σύνδεσμος οπαδών «Austrian Boys» ζήτησε να φιλοξενηθούν οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ και ο σύνδεσμος «Σακαφλιάδες» άφηνε αιχμές σε τοποθέτησή του για τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων». Οπότε μοιάζει δεδομένο ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς οπαδούς των φιλοξενούμενων την Κυριακή, τουλάχιστον με οργανωμένη μετακίνηση προς τον Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.