Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου

Η κακοκαιρία που ταλαιπώρησε την Τετάρτη τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου στην προπόνηση πέρασε, με τους «ερυθρόλευκους» να προετοιμάζονται με περισσότερη άνεση για το παιχνίδι της Κυριακής με την Τρίγλια, τη στιγμή που αυτή η προετοιμασία μπαίνει στην τελική της ευθεία.

H διάθεση στις τάξεις του Ολυμπιακού είναι να… καθαρίσουν το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται για να έχουν μία ευχάριστη Κυριακή, μπροστά στους φιλάθλους στους οποίους έχει γίνει κάλεσμα για μαζική παρουσία στο γήπεδο της Νεάπολης. Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα για πρώτη φορά μετά από καιρό θα είναι πλήρης, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τραυματισμούς ή ποινές λόγω καρτών, οπότε υπάρχουν όλα εχέγγυα προκειμένου να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Τρίγλια με αξιώσεις.

Βέβαια κανείς αντίπαλος δεν είναι εύκολος, ούτε και η Τρίγλια, όπως επαναλαμβάνει συνεχώς ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος, γι’ αυτό και ζητά συνεχώς να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Προσθαφαιρέσεις…
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, μπορεί ακόμη να μην έχει επισημοποιηθεί η ένταξη κάποιου παίκτη στο δυναμικό της ομάδας στο πλαίσιο των κινήσεων που θα γίνουν για τον Ιανουάριο, ωστόσο ένας παίκτης φαίνεται ότι έχει μπει στο στόχαστρο άλλης ομάδας.

Πρόκειται για τον Τζέφερσον που φέρεται να είναι μεταγραφικός στόχος της Καλαμάτας, που επίσης αγωνίζεται στην κατηγορία της Football League, με τον ποδοσφαιριστή να μην έχει πάρει στον Ολυμπιακό Βόλου τον χρόνο συμμετοχής που θα περίμενε κανείς, ειδικά από τη στιγμή που καταλαμβάνει θέση ξένου. Οι ενδείξεις οδηγούν στο ότι ο Τζέφερσον θα αποτελέσει παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», εκτός και αν αλλάξει η κατάσταση ακόμη και την τελευταία στιγμή. Εξάλλου ο 26άχρονος επιτελικός μέσος έχει μείνει εκτός αποστολής σε κάποια παιχνίδια χωρίς να υπάρχει λόγος τραυματισμού.

Κλήθηκε σε απολογία το Αιγάλεω
Όπως ανακοινώθηκε από τη Διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος της Football League, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία την Τρίτη 7/1/2020 και ώρα 13.00 την ΠΑΕ Αιγάλεω, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 14, 15 παρ 3α του Πειθαρχικού Κώδικα και 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Oριστική η τιμωρία των Τρικάλων
Η δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση των Τρικάλων για την ποινή των δύο αγωνιστικών της έδρας, γεγονός που σημαίνει ότι θα δώσουν τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια χωρίς κόσμο.

Οι Τρικαλινοί είχαν κάνει έφεση για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών, που τους είχε επιβληθεί για όσα είχαν συμβεί στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Όπως έγινε γνωστό, το αίτημά τους απορρίφθηκε, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχουν φιλάθλους στο πλευρό τους στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο την Κυριακή (15/12), αλλά και στο στο επόμενο εντός έδρας με τον Ιωνικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.