Στις 17 Αυγούστου η επίσημη πρώτη του Ολυμπιακού Βόλου

Όπως έχει ήδη αναφέρει το «Magnesiasports» ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθεί να κινηθεί σε όλα τα επίπεδα, αλλά είναι δεδομένο ότι ο προγραμματισμός επηρεάζεται από την όλη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο όσον αφορά τα διοικητικά όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με τον κορωνοϊό. Έτσι, επισημοποιήθηκε και η αλλαγή της ημερομηνίας της πρώτης επίσημης συγκέντρωσης, καθώς αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου αλλά μία εβδομάδα μετά και στις 17.

Αυτό ανακοινώθηκε και από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, που επισημαίνει τα εξής: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει πως ο αγιασμός της ομάδας και η πρώτη μας προπόνηση ορίστηκε στις 17 Αυγούστου και ώρα 6.00 μ.μ. στο ΕΑΚ.

Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο σπίτι μας! Στις 17 Αυγούστου «βάφουμε» κόκκινο το ΕΑΚ. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ο… Βασιλιάς της πόλης! 17 Αυγούστου όλοι στο ΕΑΚ. Για μια νέα αρχή! Για να είμαστε όλοι μαζί! Ενιαίοι. Σύγχρονοι. Μεγάλοι».

Βέβαια, αξίζει να προστεθεί ότι τα πλάνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι Ευρυτανίας δεν αλλάζουν δραματικά. Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου θα αναχωρήσει μία ημέρα μετά για τον προορισμό της, όπου θα δώσει και τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια, με αντιπάλους Λεβαδειακό και Τρίκαλα, ενώ έπεται και συνέχεια. Από την άλλη, ο Περικλής Αμανατίδης δεν θα περιμένει την τελευταία στιγμή την έναρξη των προπονήσεων, και πριν από τις 17 Αυγούστου θα έχουν γίνει ήδη οι πρώτες κινήσεις εντός αγωνιστικού χώρου και καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.