Στις 5 μ.μ. το ντέρμπι Ολυμπιακού-Νίκης

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο για τη φάση των οκτώ του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ

Το δεύτερο τοπικό Clasico της φετινής σεζόν γίνεται σήμερα, στις 5μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο ανάμεσα στον γηπεδούχο Ολυμπιακό και τη φιλοξενούμενη Νίκη.
Ο αγώνας, αυτή τη φορά, διεξάγεται στο πλαίσιο του Κυπέλλου ΕΠΣΘ (φάση των οκτώ) και μία από τις δυο ομάδες θα βγει νοκ-άουτ, είτε στο κανονικό παιχνίδι, είτε στην παράταση ή ακόμη και στα πέναλτι.
Το διαφορετικό επίσης στο Κύπελλο ΕΠΣΘ είναι ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης δήλωσαν ότι δε θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, γιατί έτσι ενισχύουν τον Ολυμπιακό, αφήνοντας και αιχμές εναντίον των «ερυθρόλευκων», ενώ σε απάντηση τους οι Austrian Boys τονίζουν ότι μάλλον οι Νικιώτες λυπούνται τα 10 ευρώ που θα ήταν να δώσουν.
Αγωνιστικά, οι δυο ομάδες δηλώνουν πανέτοιμες και χθες, Τρίτη, έκαναν ελαφρά προπόνηση.

Ο Ολυμπιακός
Με μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Τρίτη (13/11) η προετοιμασία του Ολυμπιακού Β. για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 την Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο προπονητής της ομάδας, κ. Περικλής Αμανατίδης, με το πέρας της προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, που αποτελείται από τους 21 διαθέσιμους παίκτες.
Συγκεκριμένα αυτή απαρτίζεται από τους: Γιακουμή, Πορή, Παλιούρα, Παπουτσογιαννόπουλο, Μαργαρίτη, Μπουτζίκο, Νόνη, Οικονομόπουλο, Παπαϊωάννου, Πίντο, Πατσή, Ναζίμ, Κόλα, Ρόκα, Καναβό, Λώττα, Ευθυμιάδη, Σκοπελίτη, Σερτζίνιο, Καμπλιώνη και Φλίγκο.
Εκτός έμειναν Σαχινίδης, Σάββας και Ζγκούρη λόγω τραυματισμού και φυσικά ο μακροχρόνια απών Διβανές, που είναι στρατευμένος.

Η Νίκη
Με απόντες τους Βασίλη Ρόβα και Φάμπιο Ταβάρες, που κάνουν θεραπείες λόγω θλάσης, θα παραταχθεί η Νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στο ματς για τους οκτώ του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ ως φιλοξενούμενη. Και οι δυο τους είναι τραυματίες και μάλιστα ο πρώτος δε θα είναι σίγουρα ούτε στην αποστολή του αγώνα της επόμενης Κυριακής με τον Φωκικό για το πρωτάθλημα, ενώ δύσκολα θα συμβεί το αντίθετο και με τον Πορτογάλο, που μετά την αναγκαστική του αλλαγή στο παιχνίδι με την Αναγέννηση θα λείψει και με τους ερυθρόλευκους και πιθανότατα και από το παιχνίδι με την ομάδα της Άμφισσας. Η Νίκη, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με χαλάρωμα την Τρίτη (13/11) στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, δεν ανακοίνωσε δεκαοκτάδα, καθώς αυτή θα επιλεγεί πριν το ματς με τον Ολυμπιακό Β. από τον Γιώργο Κούτση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.