Στις χαμένες ευκαιρίες στέκεται η Νίκη Βόλου

Η ενδεκάδα της Νίκης κόντρα στην Ιεράπετρα

Ακόμη συζητείται στα ποδοσφαιρικά στέκια η αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον ΟΦ Ιεράπετρας που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο, με τους «κυανόλευκους» να προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την απώλεια βαθμών μετά το τελικό 0-0 και να αφοσιωθούν στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Όπως και να έχει όμως, το… «αν» παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής ήταν τέτοια που έδιναν τη δυνατότητα στη Νίκη Βόλου να βάλει και άλλες ομάδες κάτω από αυτή στη βαθμολογική κατάταξη και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στη δεύτερη θέση, αν έπαιρνε το θετικό αποτέλεσμα.

Η φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών καταγράφεται στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Ροχάνο ανατράπηκε καθαρά εντός περιοχής από τον Αναστασόπουλο, αλλά ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Δεν είναι όμως αυτή η φάση στην οποία στέκεται ο Στάικος Βεργέτης και οι συνεργάτες του, αφού ακολούθησαν κλασικές ευκαιρίες που δεν μετουσιώθηκαν όμως έστω σε ένα τέρμα. Η απώλεια των ευκαιριών αυτών βρίσκεται περισσότερο στο μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου της Νίκης…

Ευκαιρίες όπως αυτή του 51’, με τον Λούκας Γκαρσία να εκτελεί απευθείας το φάουλ και τη μπάλα να καταλήγει ψηλά στην εσωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού, του 65’ όταν ο Ροχάνο δεν μπόρεσε να σκοράρει με το κεφάλι με μεγάλο άνοιγμα προς της αντίπαλης εστίας καθώς και οι ευκαιρίες του 91’ με τον Καπό και του 92’ με τον Μπαλάφα, είναι αυτές που φαίνεται ότι βρίσκονται περισσότερο στις σκέψεις του έμπειρου τεχνικού.

Βέβαια, η αναμέτρηση με την Ιεράπετρα ανήκει στο παρελθόν και αναγκαστικά όλοι στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλαμάτα, που παραμένει επικίνδυνη, παρά το ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Θεσπρωτό.

Όλοι εντός προγράμματος
Η προετοιμασία για τον αγώνα με την ομάδα της Μεσσηνίας έχει ξεκινήσει για το «κυανόλευκο» σύνολο, με την προπόνηση να πραγματοποιείται κανονικά σήμερα, προκειμένου να είναι όλοι έτοιμοι για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί.

Προβλήματα τραυματισμών, τουλάχιστον σημαντικά, δεν υπάρχουν αν και ο Σάββας Κυριακίδης ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα, και αναμενόταν να εξεταστεί από γιατρό. Από την άλλη υπάρχει και το θέμα των δελτίων, καθώς Μπαταγίνι και Τσιμπούκας δεν ήταν στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου. Τα μέλη της διοίκησης αισιοδοξούν ότι το θέμα θα κλείσει θετικά , ροκειμένου οι δύο παίκτες να είναι στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη.

Το αν θα υπάρξουν εξελίξεις με παίκτες πάντως που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ και μπορεί να αποχωρήσουν θα εξαρτηθεί από τις επαφές των ερχόμενων ημερών, ώστε το τεχνικό επιτελείο να μπορεί να δουλέψει από εδώ και πέρα με τον αριθμό που θα είναι διαθέσιμος οριστικά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.