Στις καθυστερήσεις έχασε βαθμούς ο Ολυμπιακός Βόλου, 1-1 με τον Θεσπρωτό

Ισοπαλία για τους «ερυθρόλευκους» στην Ηγουμενίτσα

Σε ένα παιχνίδι που ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Τίμος Καβακάς το είχε χαρακτηρίσει «τελικό», ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στην Ηγουμενίτσα, μένοντας στο 1-1 με τον Θεσπρωτό, καθώς οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων το τέρμα που είχε σημειώσει ο Βερνάρδος στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Αν και οι φάσεις στο πρώτο μέρος δεν ήταν τόσες πολλές, εντούτοις ήταν χαρακτηριστικές. Έτσι, στο 16 ο Γεωργούσης επιχείρησε το σουτ για να δει την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Ξενοδόχοβ.

Από την άλλη, στο 44’ ήρθε το 0-1 για τον Ολυμπιακό Βόλου! Ο Σιαφά έβγαλε την μπαλιά στον Βερνάρδο και ακολούθησε η ατομική ενέργεια του προωθημένου ποδοσφαιριστή για να φτάσει εντός περιοχής και να πλασάρει τον Κίναλη επιτυχώς για την επίτευξη του γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο Θεσπρωτός φάνηκε πιο απειλητικός. Ένα σουτ του Βαλέντε στο 50’ και μία εκτέλεση φάουλ του Ραμίρεζ στο 65’ οδήγησαν τον Ξενοδόχοβ σε ισάριθμα μπλοκαρίσματα της μπάλας, ενώ στο 79’ η μπάλα κατέληξε άουτ μετά από σουτ του Ζιώγα.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Κίναλης είπε «όχι» στον Σιαφά που προσπάθησε να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Θεσπρωτού, όπως και στον Βερνάρδο στο 85’. Εκεί που έλεγε κανείς ότι η πίεση του Θεσπρωτού δεν έφερνε αποτελέσματα και ότι έστω και δύσκολα ο Ολυμπιακός Βόλου θα επέστρεφε στη βάση του με τρεις βαθμούς, ήρθε το γκολ της ισοφάρισης στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ραμίρεζ, ο Πατσέκο έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοβ, διαμορφώνοντας έτσι το 1-1.

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Ντ’ Αλέσσιο, Βαλέντε, Βασιλάκης, Γώγος (82’ Μαρτίνεζ), Ρομέρο (46’ Πατσέκο), Ραμίρεζ, Ζιώγας (82’ Βαταμίδης), Γεωργούσης (46’ Μπονίγια), Σαραντίδης, Κωνσταντίνου (82’ Δημήτρουλας).

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Στάμου, Φιλίποβιτς, Σκοπελίτης,  Κόλα (87’ Παπακώστας),  Ντιαμπί (71’ Μάνγκα), Ξύδας (52’ Μαρκοπουλιώτης), Ντος Σάντος (46’ Κουντουριώτης), Βερνάρδος, Σιαφά

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.