Στο Καρπενήσι από τις 17 Αυγούστου ο Ολυμπιακός Βόλου

Μπορεί να ήταν σχεδόν σίγουρο, ωστόσο πλέον επιβεβαιώνεται και από πλευράς των μελών του Ολυμπιακού Βόλου ότι οι βάσεις για τη νέα χρονιά θα μπουν στο Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας από τις 17 έως και τις 25 Αυγούστου, εκεί όπου θα ακολουθήσουν το εντατικό πρόγραμμα του Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του, ενώ θα δοθούν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, με δυνατούς αντιπάλους. Άλλωστε, όπως είναι δεδομένο, το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου, θέλει να δει τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του σε αγωνιστικές συνθήκες, ώστε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας αλλά και για να «σπάσει» η ρουτίνα των προπονήσεων για όλους.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Casa Di Neve, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Καρπενησίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» αναζήτησαν ημερομηνίες αρχικά στο Πήλιο, ωστόσο δεν βρέθηκε το χρονικό διάστημα με διαθέσιμες εγκαταστάσεις, οπότε και επιλέχθηκε η λύση του Καρπενησίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.