Στο νοσοκομείο παίκτης της Μελίκης, τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου!

Με τον σοβαρό τραυματισμό του Λαπατούρα σημαδεύτηκε ο αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και ΓΑΣ Μελίκης, οκτώ λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Ο παίκτης των φιλοξενούμενων τραυματίστηκε και χρειάστηκε να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες ώστε να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του τόσο στο πόδι (εξάρθρωση γονάτου) αλλά και στο χέρι (κάταγμα). Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο παίκτης θα υποβληθεί σε ανάταξη στο νοσοκομείο του Βόλου για να μεταφερθεί στη συνέχεια, πιθανότατα στη Θεσσαλονίκη.

Ο τραυματισμός πάντως σημειώθηκε σε φάση επίθεσης της Μελίκης, με τον Λαπατούρα απέναντι στον Μπόγδανο να πέφτει άτσαλα και να τραυματίζεται, με το παιχνίδι μάλιστα να διακόπτεται για 20 περίπου λεπτά.

Όσον αφορά την αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν τα κατάφερε, καθώς γνώρισε την ήττα με 64-80, αν και στο πρώτο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ.

Η Μελίκη βρήκε λύσεις στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο  με τους Λιόλιο και Μαυρίδη να σκοράρουν για τους φιλοξενούμενους, ενώ για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Μπόγδανος πέτυχε 20 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 39-33, 51-59, 64-80.

Ολυμπιακός Βόλου (Βλιώρας): Μπεκρής 7 (1), Μπούρας 7 (1), Ίλτσογλου 12 (1), Μπόγδανος 20 (1), Β. Μπουσκολίτης 6, Σκαμάγκας 3 (1), Ευτυχίδης, Μούμογλου 9 (1).

Μελίκη (Ασλανίδης): Λιόλιος 22 (4), Μαυρίδης 21 (3), Στοΐτσης 4, Πειμανίδης, Ρογγότης 2, Ημερίδης 15 (1), Λαπατούρας 12, Εσέρκογλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.