Στο Πεκίνο η Τσιόβολου για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Μαζί με την ελληνική αποστολή

Με το σύνολο της ολυμπιακής αποστολής ταξίδεψε για το Πεκίνο η 21χρονη Βολιώτισσα σκιέρ Μένια Τσιόβολου, σήμερα 30 Ιανουαρίου, προκειμένου να πάρει μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να δίνει τις ευχές του για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εξάλλου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τα μέλη της ελληνικής  ομάδας σε όλα τα αθλήματα, με τη Μένια Τσιόβολου να μπαίνει στη μάχη τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου. Για το Αλπικό Σκι λοιπόν η Τσιόβολου έχει τη συγκεκριμένη ημέρα στο πρόγραμμά της τα δυο run (1+2) της Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης (Σλάλομ). Το πρώτο run αρχίζει στις 10:15, ενώ το δεύτερο στις 13:45.

Δύο ημέρες μετά και συγκεκριμένα την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, ακολουθούν τα δύο run της Τεχνικης Κατάβασης, με τις ίδιες ώρες έναρξης, με τις ευχές όλων να συνοδεύουν τη νεαρή αθλήτρια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Πεκίνο θα γίνουν από τις 4 έως τις 20 Φεβρουαρίου και η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με πέντε αθλητές και αθλήτριες. Eίναι οι Απόστολος Αγγέλης, Μαρία Ντάνου και Νεφέλη Τίτα, οι οποίοι θα αγωνιστούν στους Δρόμους Αντοχής και οι Ιωάννης Αντωνίου μαζί με τη Μένια Τσιόβολου στο Αλπικό Σκι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.