Στο… σκαμνί για τον Μπέο ο ΝΠΣ

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία για την Παρασκευή (15.11/11:00), τις ΠΑΕ Βόλος, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ αλλά και τον Αλέξη Κούγια, αναφορικά με την 10η αγωνιστική. Σε ότι αφορά τον ΝΠΣ, ο παρατηρητής του αγώνα με τον Παναιτωλικό, κατέγραψε ότι ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, εισήλθε στα αποδυτήρια και μίλησε ποδοσφαιριστές και αξιωματούχους της ΠΑΕ Βόλος χωρίς να αναγράφεται στο φύλλο αγώνα. Αναλυτικά:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, για την Παρασκευή, 15-11-2019 και ώρα 11:00, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 10η αγωνιστική.
Β/ ΠΑΕ Βόλος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 9/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 9/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Διότι: «Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα ο Αχιλλέας Μπέος, εισήλθε εντός των αποδυτηρίων και συνομίλησε με ποδοσφαιριστές και αξιωματούχους της εγκαλουμένης ομάδας, αν και τούτο απαγορεύεται, καθόσον ο παραπάνω αναφερόμενος ούτε αναγραφόταν στο Φύλλο Αγώνα ούτε τύγχανε διαπιστευμένο άτομο από τη Super League 1 Ελλάδας.» στον αγώνα ΠΑΕ Βόλος-ΠΑΕ Παναιτωλικός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2, 3, 4 παρ. 1, 5, 6, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ, άρθρο 20 παρ. 13 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος «SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ Αγωνιστικής Περιόδου 2019-2020».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.