Στόχος το Ευρωπαϊκό για την κολυμβήτρια της Νίκης, Ευτυχία Ιωαννίδη

Σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μικτή ατομική

Η Ευτυχία Ιωαννίδη σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μικτή ατομική, στην Ημερίδα του Βόλου για το Γκραν Πρι Χριστουγέννων, που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι, με χρόνο 4:58:32, στην κατηγορία των Παγκορασίδων Β, σε πισίνα 25 μέτρων, σπάζοντας το ρεκόρ της Βασιλικής Αγγελοπούλου, που κρατούσε από τις 9/12/2000, με χρόνο 5:00:37. Η νεαρή κολυμβήτρια της Νίκης Βόλου δήλωσε χαρούμενη για την επιτυχία, τονίζοντας τον βασικό της στόχο:

“Είμαι χαρούμενη για το ρεκόρ που πέτυχα και έχω ως μακροπρόθεσμο στόχο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα, καθώς έχω καλό προπονητή και κολυμβητήρια όλων των ειδών στο Βόλο, επομένως οι συνθήκες είναι ιδανικές”.

Ο προπονητής της Ευτυχίας, Μάρκος Μανταλούφας, εστίασε στα προσόντα της νεαρής, καθώς και στην ανάπτυξη της κολύμβησης στην περιοχή: “Η Ευτυχία πέτυχε ένα σημαδιακό ρεκόρ σε αυτό το αγώνισμα και δείχνει ότι έχει μέλλον μπροστά της. Είναι έξυπνη και έχει σωματικά προσόντα, πρέπει όμως να δουλέψει για να φτάσει ψηλά, αλλιώς θα μείνει ταλέντο. Οι συνθήκες στο Βόλο είναι καλές, αν και αντιμετωπίζαμε τον
χειμώνα προβλήματα, λόγω της έλλειψης χώρου. Φέτος, όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί η ανοιχτή πισίνα και θα μπορούμε να δουλέψουμε καλύτερα. Η Νίκη Βόλου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κολύμβηση. Δεν είναι τυχαίο, που είναι πρώτη φορά που ομάδα, εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης, κατακτά το πρωτάθλημα στη γενική βαθμολογία στις ηλικίες 13-16, δείχνοντας ότι υπάρχει το ταλέντο. Το στοιχείο, όμως, που υστερούμε είναι η οργάνωση, όπου φέτος θέλουμε να μπουν οι βάσεις, ώστε τα πράγματα να είναι καλύτερα στο μέλλον”.

πηγή: welovesports.gr