Στον ΑΟ Τρίκαλα ο Αρσένος, άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ρούσσα

Νέα πρόκληση εκτός Μαγνησίας για τον έμπειρο προπονητή

Μπορεί η απόσταση να μην είναι μικρή ανάμεσα σε Βόλο και Τρίκαλα, ωστόσο ο Στέλιος Αρσένος το πήρε απόφαση και θα είναι για μία ακόμη φορά σε ομάδα Γ’ Εθνικής, ως συνεργάτης του προπονητή Δημήτρη Ρούσσα στον ΑΟ Τρίκαλα.

Μην περιμένοντας πια τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, ο Στέλιος Αρσένος συναντήθηκε χθες το βράδυ με παράγοντες του ΑΟ Τρίκαλα που κάνει κι αυτός νέο ξεκίνημα στη Γ’ Εθνική κατηγορία, και συμφώνησαν τελικά σε όλα με μία νέα πρόκληση να έρχεται στο προσκήνιο για τον πρώην προπονητή επίσης των Διαγόρα Στεφανοβικείου, Πυράσου Νέας Αγχιάλου και ΓΣ Αλμυρού.

«Λόγω του μεγέθους της ομάδας αλλά και του τρόπου προσέγγισης των διοικούντων του ΑΟ Τρίκαλα και του Δημήτρη Ρούσσα θεωρώ ότι έπρεπε να ανταποκριθώ στο κάλεσμα για συνεργασία» αναφέρει ακόμη ο ίδιος ο Στέλιος Αρσένος στο «Magnesiasports», πιάνοντας άμεσα δουλειά στο τρικαλινό σύνολο.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Στέλιος Αρσένος θα εργαστεί για πρώτη φορά εκτός νομού Μαγνησίας, όπως και με τον Δημήτρη Ρούσσα, με τον οποίο έχουν υπάρξει αντίπαλοι στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής. Πάντως, για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο ο Στέλιος Αρσένος είχε προτάσεις για συνεργασία και γι’ αναλάβει ομάδες, αφού εκτός από τη Δήμητρα Ευξεινούπολης την οποία περίμενε μέχρι τέλους όντας ηθικά δεσμευμένος, είχε κρούση τόσο από συλλόγους που θέλουν και τη νέα χρονιά να διεκδικήσουν άνοδο και να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και από συλλόγους τα ονόματα των οποίων είναι σίγουρα πολύ «βαριά» για την κατηγορία στην οποία θ’ αγωνιστούν την ερχόμενη περίοδο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.