Στον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας η Νίκη Βόλου

Να είναι έτοιμη από όλες τις απόψεις θέλει η Νίκη Βόλου εφόσον ανακοινωθεί η επιστροφή στη δράση (σε πρώτη φάση με τις προπονήσεις) ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που θα προκύψουν από εκεί και πέρα.

Από πλευράς Νίκης, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη των ομάδων που θα συμμετέχουν στον Νότιο Όμιλο της Football League συμμετείχε ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, με την πλευρά των «κυανόλευκων» να έχει τονίσει εδώ και καιρό ότι θα πρέπει όλες οι ομάδες να τηρούν απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, και από κει και πέρα να είναι σε θέση να πατήσουν οι παίκτες και πάλι στο γήπεδο μετά από 11 σχεδόν μήνες. Βέβαια, το πώς θα εξελιχθεί η όλη κατάσταση με τη διοργάνωση του πρωταθλήματος, σαφώς και δεν εξαρτάται από τη Νίκη Βόλου, αλλά θα φανεί στην πράξη σε ποιον βαθμό μπορούν να ανταποκριθούν οι ομάδες στο σύνολό τους στις υποχρεώσεις που προκύπτουν.

Μεταγραφικά την ίδια στιγμή η Νίκη Βόλου έχει κινηθεί για την συμφωνία με δύο παίκτες που θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν από την πρώτη στιγμή τις υπηρεσίες τους στην ομάδα, καθώς χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση, εφόσον οριστικοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό βέβαια που τονίζουν οι «κυανόλευκοι» είναι ότι θα πρέπει να δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα ανάμεσα στην έναρξη των προπονήσεων και αυτή του πρωταθλήματος, ώστε να μην βρεθούν οι παίκτες ν’ αντιμετωπίζουν καταστάσεις που μπορεί να αποδειχθούν σωματικά επίπονες και επιβλαβείς.  Γι’ αυτό και τονίζεται και η σημασία της αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών, με τη… latin αγορά να μην αφήνει αδιάφορη τη Νίκη Βόλου, αφού άλλωστε συνηθίζει να ενισχύει το δυναμικό της τα τελευταία χρόνια με παίκτες κυρίως από τη Νότιο Αμερική.

Τέλος, στο προσκήνιο παραμένει ακόμη η πιθανή συνεργασία με σύλλογο της Αργεντινής, όπως έχουν κάνει γνωστό στελέχη της ομάδας. Ωστόσο απομένουν κάποιες τελευταίες κινήσεις για να οριστικοποιηθεί αυτή η συμφωνία και να επισημοποιηθεί με τον πλέον κατάλληλο τρόπο.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.