Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Τσέχος Χάσεκ

Στις 22 Αυγούστου στο Καρπενήσι οι «ερυθρόλευκοι»

Οι μεταγραφικές κινήσεις έχουν κάνει την εμφάνισή τους από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου, με τον Τσέχο επιτελικό Φίλιπ Χάσεκ να αποτελεί πλέον μέλος των «ερυθρόλευκων», ωστόσο έπεται και συνέχεια.

0 24χρονος Τσέχος ξεκίνησε την πορεία του από τη Σπάρτα Πράγας και τις ακαδημίες της, ενώ από το 2018 εντάχθηκε στο δυναμικό της Μποέμιανς. Ωστόσο συνεχώς δινόταν δανεικός, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του το τρέχον καλοκαίρι. Κάπως έτσι προέκυψε και η προσέγγιση με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον παίκτη να δίνει τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους» και να ετοιμάζεται να δώσει το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα χρονιά. Πάντως προέρχεται από καθαρά ποδοσφαιρική οικογένεια, αφού ο πατέρας του Μάρτιν Χάσεκ υπήρξε ποδοσφαιριστής με παρουσία σε Τσεχία, Αυστρία και Ρωσία, ενώ ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ ήταν προπονητής στη Μποέμιανς από το 2017 έως και το 2019.

Θα είναι το μόνο νέο πρόσωπο όμως; Οι πληροφορίες για τον Πορτογάλο μέσο που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό Βόλου αυξάνονται, με το όνομα του Ντουάρτε Βαλέντε, 21χρονου ποδοσφαιριστή που ολοκλήρωσε τη χρονιά στην κυπριακή Καρμιώτισσα, να κάνει την εμφάνισή του για τους  «ερυθρόλευκους».

Σε ρυθμούς προετοιμασίας

Πέρα από τις μεταγραφές πάντως υπάρχει και το κομμάτι της προετοιμασίας όσον αφορά τα αγωνιστικά, με τους διαθέσιμους παίκτες να ετοιμάζονται να βρεθούν με το προπονητικό επιτελείο της ομάδας στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου τη Δευτέρα 2 Αυγούστου.

Μάλιστα, έχει ήδη δρομολογηθεί η μετάβαση της αποστολής του Ολυμπιακού Βόλου στο Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, από τις 22 Αυγούστου και μετά. Εκεί πιθανότατα θα δοθεί και φιλικό παιχνίδι με το Αιγάλεω, και δεν αποκλείεται να υπάρξει στο πρόγραμμα και ένα ακόμη. Από την άλλη, το φιλικό με την ΑΕΛ που είχε αναφερθεί από λαρισαϊκής πλευράς πριν από λίγο καιρό δεν ισχύει πλέον, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει εκ νέου προγραμματισμός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.