Στον τελικό ο Πύρασος, 2-1 τον Ρήγα Φεραίο! (φωτογραφίες)

Θα διεκδικήσει το κύπελλο ΕΠΣΘ απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Σαρακηνός-Αγία Άννα

Εντός όλων των στόχων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο παραμένει ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου, αφού διεκδικεί την πρόκριση στα πλέι οφ ανόδου της Γ’ Εθνικής, παραμένοντας στην πρώτη θέση της κατάταξης στα πλέι οφ της Α’ ΕΠΣΘ, ενώ πλέον θα διεκδικήσει στον τελικό την κατάκτηση του τροπαίου στον θεσμό του κυπέλου της Ένωσης, μετά την επικράτηση 2-1 επί του Ρήγα Φεραίου.

Το πάθος δεν έλειψε από τις δύο ομάδες στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, όπως και η ένταση στο τέλος του αγώνα, με τον Πύρασο να εκμεταλλεύεται τα ατομικά λάθη παικτών του Ρήγα Φεραίου και να παίρνει προβάδισμα 2-0 στο σκορ.

Το 1-0 έγινε από την πλευρά του γηπεδούχου Πυράσου στο 34’ ενώ προηγήθηκε φάουλ πάνω στον Αραπίτσα από τον Βλιώρα Την εκτέλεση ανέλαβε ο Θοδωρής Παπαδόπουλος με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Ρήγα Φεραίου, με τον Τσιλίγκου να μην μπορεί να συγκρατήσει την μπάλα.

Ενώ ο Ρήγας έψαχνε την ισοφάριση, ο Πύρασος έκανε την κατάλληλη διαχείριση, με αποτέλεσμα στο 56’ να διπλασιάσει τα τέρματά του. Σε εκείνο το σημείο ο Μιχόπουλος εκτέλεσε το φάουλ λίγο πίσω από το κέντρο, ο Αγιασιώτης με το κεφάλι πέρασε στον Αραπίτσα, που κινούμενος από δεξιά άντεξε στην πίεση του Βουραζέρη και έβγαλε τη σέντρα εντός αντίπαλης περιοχής. Εκεί βρισκόταν  ο Φουρκιώτης που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιλίγκου για το 2-0.

Στο 66’ ο Ρήγας βρήκε τον τρόπο να μειώσει το σκορ. Ο Ρόκας που είχε περάσει στο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο, εκτέλεσε το φάουλ και ο Νούλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τάσσου για να κάνει το 2-1 και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Για χέρι του Αραπίτσα στο 69’ διαμαρτυρήθηκε η ομάδα του Ρήγα Φεραίου εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, όπως και στο επόμενο ακριβώς λεπτό όταν ο Τσιακίρης βρέθηκε πεσμένος εντός της αντίπαλης περιοχής μετά από μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου. Τελικά μέχρι τέλους, παρά την πίεση που άσκησε ο Ρήγας Φεραίος δεν άλλαξε κάτι, και τα μέλη του Πυράσου ήταν αυτά που πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Πλέον η ομάδα της Αγχιάλου περιμένει να μάθει τον νικητή του ζευγαριού Σαρακηνός-Αγία Άννα, με το παιχνίδι ν’ αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην πρώτη ομάδα, ενώ δεν έχει οριστεί ακόμη το πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι.

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Τσιλίγκος, Βαϊόπουλος, Βουραζέρης, Δίντσης (46’ Ρόκας), Σταματίου (46’ Αγροκώστας Δ.), Γοδενόπουλος, Γάρος, Σουγκάρης (61’ Νούλας) Καραγιάννης, Άλμπα (52’ Τσακίρης), Βλιώρας (61’ Χότζα).

Πύρασος Ν. Αγχιάλου (Σιαμέτης): Τάσσος, Μπόλης, Παπαδόπουλος, Μπασδάνης, Μιχόπουλος, Ζενούνης, Αγιασιώτης, Θεοδωρόπουλος (74’ Ροτζέριο), Ζάχος (92’ Γκαραβέλας), Αραπίτσας (89’ Ρακής), Φουρκιώτης (74’ Καραγιώργος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.