Στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ η Αγχίαλος, 2-0 τον Ρήγα Φεραίο!

Μετά από μία συγκλονιστική προσπάθεια, και παρά το γεγονός ότι είναι μία κατηγορία μικρότερη από τον Ρήγα Φεραίο, η Αγχίαλος κατάφερε να πάρει τη νίκη στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ, επικρατώντας σε βάρος του αντιπάλου της με σκορ 2-0!

Το σκορ άνοιξε ο Καραγιώργος για την Αγχίαλο στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Νούσιας έβγαλε την ασίστ, ο παίκτης της Αγχιάλου σούταρε για να στείλει την μπάλα στο δοκάρι σε πρώτη φάση και στην επαναφορά πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0.

Η Αγχίαλος συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες για να διευρύνει το υπέρ του σκορ, όμως χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 64ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Μαγιόγλου έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ για να κάνει το 2-0 για την ομάδα του μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Στο 90 για τον Ρήγα Φεραίο, ο Σουγκάρης σούταρε και η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Μοράβα, που μπλόκαρε στη συνέχεια. Ωστόσο οι παίκτες του Ρήγα ζήτησαν να μετρήσει γκολ, κάτι που όμως δεν έγινε.

Πλέον η Αγχίαλος στον τελικό θα συναντήσει τον Ρήγα Φεραίο.

Αγχίαλος (Ανδρουτσόπουλος): Μοράβας, Στέλιος, Λάζογλου (74’ Δράγνης), Μαγιόγλου, Γούτσιος, Δαμάσκος, Νούσιας (85’ Κουλάκογλου), Σίμος, Καραγιώργος, Θάνος, Απριγιάν (64’ Δημακόπουλος).

Ρήγας Φεραίος (Σταματίου): Απ. Καλαϊτζίδης, Ράπτης, Ιωάννου (10’ λ. τρ. Κουτσώνας), Γκίνης, Αλμασίδης, Σουγκάρης, Ν. Καλαϊτζίδης, Ρακής (46’ Γουτούλης), Καραγιάννης, Καρακίτσιος (57’ Γάρος), Μούσιας (31’ Κουκουτσέλος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.