Στύλος-Κατσάρας σχολιάζουν τη Γ’ Εθνική και τους Θησέα-Δήμητρα

Οι Κώστας Κατσάρας αριστερά και Απόστολος Στύλος δεξιά.
Στο μικροσκόπιο των... αντιπάλων η πρώτη αγωνιστική

Όπως συνηθίζεται, πριν από κάθε αγώνα γίνεται η καθιερωμένη κατασκοπεία των αντιπάλων από το τεχνικό επιτελείο κάθε ομάδας. Με τη Γ’ Εθνική λοιπόν να ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή, είναι σίγουρο ότι οι προπονητές των ομάδων που θα τεθούν απέναντι σε Θησέα Αγριάς και Δήμητρα Ευξεινούπολης έχουν  μία εικόνα για το τι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, οπότε το «Magnesiasports» κατέγραψε τις απόψεις τους.

Ο Απόστολος Στύλος λοιπόν ως προπονητής του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, που θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Θησέα Αγριάς, και ο Κώστας Κατσάρας που θα υποδεχθεί ως προπονητής του Αετού Μακρυχωρίου τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, μίλησαν στο «Magnesiasports» τόσο για το φετινό πρωτάθλημα όσο και για τις ομάδες της Μαγνησίας, με τις οποίες θα τεθούν αντίπαλοι για 90 λεπτά συν τις καθυστερήσεις, από τις 15:00 της ερχόμενης Κυριακής.

«Τον ξέρουμε και μας ξέρει ο Θησέας»

Ο Θησέας Αγριάς είναι ο γηπεδούχος την ερχόμενη Κυριακήα απέναντι στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, με τον προπονητή της ομάδας της Πιερίας Απόστολο Στύλο να ξέρει τον αντίπαλό του, όντας γνώστης της Γ’ Εθνικής. Βέβαια, η πρεμιέρα όπως αναφέρει ο έμπειρος τεχνικός στο «Μagnesiasports» έχει πάντα αρκετά στοιχεία από το… άγνωστο.

«Είναι σίγουρο ότι όλες οι ομάδες επηρεάστηκαν από την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος. Η προετοιμασία ήταν αρκετά μεγάλη χρονικά για μία ακόμη χρονιά, και κάποιες ομάδες μπορεί να ευνοήθηκαν από αυτήν την κατάσταση, άλλες όμως όχι. Επιτέλους όμως έφτασε η ώρα προκειμένου να μπουν και οι ποδοσφαιριστές στη διαδικασία και να πάρουν επίσημα παιχνίδια, γιατί γενικότερα είναι δύσκολη η διαχείριση ενός ρόστερ που δίνει συνέχεια φιλικά παιχνίδια, ενώ αργούν τα επίσημα» σχολιάζει αρχικά ο Απόστολος Στύλος, για να μιλήσει στη συνέχεια για το επερχόμενο πρωτάθλημα και τον 3ο όμιλο.

«Θα είναι σίγουρα ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, και θα έχουμε ωραία παιχνίδια. Τρεις ομάδες ήδη ξεχωρίζουν όσον αφορά τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, η Νέα Αρτάκη, ο Ηρακλής Λάρισας και ο ΑΟ Υπάτου. Όλες οι υπόλοιπες θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία» σημείωσε ο προπονητής του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.

Τέλος, όσον αφορά τον Θησέα Αγριάς, ο τεχνικός του ερχόμενου αντιπάλου του αναφέρει: «Είναι μία έμπειρη στην κατηγορία ομάδα, οπότε την ξέρουμε και μας ξέρει καλά. Η έδρα βέβαια είναι το δυνατό χαρτί του αντιπάλου και από την άλλη υπάρχουν πάντα  οι ιδιαιτερότητες της 1ης αγωνιστικής και για τους δύο συλλόγους. Εμείς από την πλευρά μας θα βλέπουμε όλα τα παιχνίδια με το ίδιο μάτι. Είναι λίγα τα παιχνίδια μπροστά μας, μιας και το πρωτάθλημα είναι μικρό, οπότε ο στόχος μας είναι να πάρουμε βαθμούς σε όλα».

«Αξιόλογη και ενισχυμένη η Δήμητρα»

Στο μικρό πρωτάθλημα με λίγες ομάδες (συνολικά 12 στον Γ’ Όμιλο) το οποίο κρίνει ότι θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, στέκεται και ο προπονητής του Αετού Μακρυχωρίου, Κώστας Κατσάρας, που θα υποδεχθεί τη Δήμητρα Ευξεινούπολης την ερχόμενη Κυριακή για τη Γ’ Εθνική.

«Κάθε αρχή και δύσκολη, και περιμένω ότι θα βρούμε μπροστά μας σίγουρα ένα αξιόλογο σύνολο και ενισχυμένο σε σχέση με πέρυσι, αλλά όλα θα κριθούν στο γήπεδο» σχολίασε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ομάδας του νομού Λάρισας (στον Δήμο Τεμπών η έδρα της), επισημαίνοντας και αυτός με τη σειρά του, ότι το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά δύσκολο, αφού από τους 12 συμμετέχοντες οι πέντε θα υποβιβαστούν, με 2-3 ομάδες να ξεχωρίζουν όσον αφορά την υπόθεση «άνοδος». «Οπότε πολλές είναι οι ομάδες που καλούνται να παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία» συμπλήρωσε σχετικά.

Όσον αφορά τη δική του ομάδα, ο Κώστας Κατσάρας έκανε λόγο για ένα νεανικότατο σύνολο, με διαφοροποιημένο το μισό ρόστερ σε σχέση με πέρυσι. Τέλος, σχετικά με την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος, επεσήμανε ότι αυτή φέρνει σίγουρα ψυχολογική και πνευματική κούραση για όλα τα μέλη ενός συλλόγου, και επιπλέον οικονομική αιμορραγία για την εκάστοτε διοίκηση…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.