Super League 2: Oι ομάδες των δύο ομίλων, μπαράζ ανόδου ανάμεσα στους δύο πρώτους

Οι όμιλοι λοιπόν βγήκαν για τη Super League 2 kai έχουν ως εξής, με την υποσημείωση ότι η Ρόδος μπορεί τελικά να δικαιωθεί και να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα, ενώ το κενό του Πανιωνίου θα κληθεί να καλύψει ο Ασπρόπυργος.

Ο Βόρειος Όμιλος: ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β’, Πιερικός, Τρίγλια (Ηρακλής), Τρίκαλα, Ολυμπιακός Β’.

Ο Νότιος Όμιλος:  Αιγάλεω, Διαγόρας, Επισκοπή, Εργοτέλης, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Κηφησιά, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός Βόλου, ΑΕ Καραϊσκάκης, ΟΦ Ιεράπετρας, Χανιά, ΑΕΚ Β’, Παναθηναϊκός Β’.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, για τον διαχωρισμό των ομάδων Β’, έγινε κλήρωση, και φέτος, στον Βόρειο Όμιλο τοποθετήθηκε ο Ολυμπιακός, την επόμενη χρονιά θ’ ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός και την Τρίτη χρονιά η ΑΕΚ.

Σχετικά με την άνοδο, οι πρώτοι των δύο ομίλων θα παίξουν διπλούς αγώνες μπαράζ μεταξύ τους, με τον νικητή ν’ ανεβαίνει απευθείας στη Super League και ο δεύτερος να δίνει αγώνα μπαράζ με τον προτελευταίο της Super League. Aπό κάθε όμιλο υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες (σύνολο οκτώ).

Όσον αφορά την κλήρωση του πρωταθλήματος, αυτή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, την ώρα που οι ομάδες οργανώνονται ακόμη για να κλείσουν τα ρόστερ τους, ειδικά αυτές που ξέφυγαν μόλις πριν από λίγες ημέρες, την ώρα που το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ όρισε ως ημερομηνία εκδικάσεως της προσφυγής της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, την ίδια ημέρα με την κλήρωση του πρωταθλήματος, στις 16:00.

Τέλος,  έγινε γνωστό ότι φέτος θα διεξαχθεί πρωτάθλημα Κ20 και όχι Κ19, μετά από αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε να δοθεί η ευκαιρία και σε μεγαλύτερους (μόλις κατά ένα έτος) παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.