Super League: Ψηφίστηκε ομόφωνα η προκήρυξη-Το format της νέας σεζόν

Μόνο μία απευθείας άνοδος από τη Super League 2

Καμία αλλαγή δεν παρουσιάζει η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Τα μέλη του Συνεταιρισμού συνεδρίασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (13/07) όπου ψηφίστηκε ομόφωνα η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος και η οποία δεν παρουσιάζει κάποια αλλαγή σε σχέση με την περσινή.

Αυτό σημαίνει πως το format θα παραμείνει ίδιο, με τις πρώτες έξι ομάδες να μετέχουν στα play offs για την ανάδειξη του πρωταθλητή αλλά και των θέσεων που οδηγούν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της νέας σεζόν, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες θα παίξουν Play outs.

Από τη δεύτερη διαδικασία θα προκύψει μία ομάδα που θα υποβιβαστεί απ’ ευθείας στην Super League 2, ενώ η προτελευταία της βαθμολογίας θα δώσει μπαράζ με τον δεύτερο της δεύτερης κατηγορίας για την άλλη θέση της Super League. Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που η διοργανώτρια Αρχή της δεύτερης κατηγορίας έχει εκφράσει τη διαφωνία της, με διάφορες προτάσεις να έρχονται κατά καιρούς στο προσκήνιο, ακόμη και για άνοδο δύο ομάδων από τη δεύτερη κατηγορία, με ισάριθμους υποβιβασμούς από την πρώτη, ή και ακόμη για 2+1 (δύο απευθείας άνοδοι-υποβιβασμοί και μπαράζ ανόδου του τρίτου της δεύτερης κατηγορίας με τον 12o της πρώτης).

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.