Συμπληρώνει 150 νίκες στη Γ’ Εθνική με Φωκικό ο Αμανατίδης

Ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε την Τρίτη στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία του στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς για τον επόμενο αγώνα με τον Φωκικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Άπαντες οι ποδοσφαιριστές μετείχαν στο πρόγραμμα και δεν υπάρχουν προβλήματα, ενώ ο μόνος απών θα είναι ο Νικολακάκης, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του λόγω των επτά κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε στην αναμέτρηση με τα Σέλλανα. Θυμίζουμε ότι τις έξι κίτρινες τις κουβαλούσε από το πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν, αγωνιζόμενος με την Καλλιθέα.

Το παιχνίδι κόντρα στον Φωκικό, που είναι προτελευταίος, αλλά είχε κάνει τη ζημιά στον πρώτο γύρο στους ερυθρολεύκους, που ισοφάρισαν στο γήπεδο της Άμφισσας στις καθυστερήσεις σε 1-1, έχει τη δική του ιδιαιτερότητα και για τον Περικλή Αμανατίδη. Κι αυτό γιατί στην πάρα πολύ ισχυρή πιθανότητα ενός νέου τριπόντου ο Θεσσαλονικιός προπονητής θα συμπληρώσει 150 νίκες στην καριέρα του στη Γ’ Εθνική την προσεχή Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος τεχνικός στα 229 παιχνίδια του στην τρίτη τη τάξει κατηγορία (από τα 476 που έχει συνολικά σε Β’, Γ’ Εθνική και Κύπελλο) έχει μέχρι στιγμής 149 νίκες, 40 ισοπαλίες και 40 ήττες με Απόλλωνα Κρύα Βρύσης, Ποσειδώνα Νέων Πόρων, Βέροια, Κοζάνη, Αγροτικό Αστέρα, Μακεδονικό, Νίκη Β., Λαμία, Τρίκαλα, Αιγινιακό και φυσικά με τον Ολυμπιακό Βόλου. Έτσι, την Κυριακή, αν συμβεί το αυτονόητο και η ομάδα του επιβληθεί του Φωκικού, τότε θα πάει στις 150 νίκες στη Γ’ Εθνική.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.