Θρίαμβος του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ναδάλ!

Τέλος στο θρίλερ της Μελβούρνης έδωσε ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, που μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 2 – 0 και να πάρει τη νίκη από τον Ράφαελ Ναδάλ στο 5ο σετ.

O Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-2 του Ράφα Ναδάλ και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Αυστραλιανού Open όπου θα συναντήσει τον Ρώσο τενίστα, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Σ’ έναν αγώνα διάρκειας που ξεπέρασε τις τέσσερις ώρες, ο Έλληνας τενίστας, επικράτησε του δεύτερου κορυφαίου στη παγκόσμια κατάταξη, Ράφα Ναδάλ, με 7-5 (3-6, 2-6, 7-6(4), 6-4) και για δεύτερη φορά στην καριέρα του, προκρίθηκε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης.Η σημερινή είναι η δεύτερη νίκη του Τσιτσιπά επί του 35χρονου Ισπανού, σε οκτώ αναμετρήσεις (η πρώτη ήταν στον ημιτελικό του τουρνουά Masters της Μαδρίτης, το 2019).

Tσιτσιπάς: Εχω μείνει άφωνος
«Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που έγινε σήμερα στο κορτ», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά με τον θρίαμβο. «Είναι απίστευτο συναίσθημα να μπορείς να αγωνίζεσαι σε τέτοιο επίπεδο, να τα αφήνεις όλα στο γήπεδο. Ξεκίνησα πολύ νευρικά τον αγώνα, δεν ξέρω το έγινε μετά το τρίτο σετ», συμπλήρωσε ο Έλληνας πρωταθλητής. «Τα συναισθήματα που νιώθω είναι απερίγραπτα», κατέληξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.