Συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του Αντώνη Μάνδαλου

Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια κυπέλλου ΕΠΣΘ αλλά και αυτά του Σαββατοκύριακου

Συλλυπητήρια αρχίζουν να κοινοποιούνται για τον αδόκητο χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, Αντώνη Μάνδαλου που έφυγε σήμερα Τρίτη 23/11 από τη ζωή σε ηλικία μόλις 60 ετών…

Η αρχή έγινε από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, που αναφέρει σε ανακοίνωσή του τα εξής: «Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για τον αδόκητο χαμό του καλού φίλου και συνεργάτη Αντώνη Μάνταλου, που τόσο ξαφνικά και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Οι διακρίσεις του στο ποδόσφαιρο, που τόσο αγάπησε, ήταν γνωστές σε όλους, ενώ υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης ως στέλεχος της ΔΕΥΑΜΒ όπου προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους τους. Αφήνει πραγματικά ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Την ίδια στιγμή, η ΕΠΣ Θεσσαλίας, των Μικτών της οποίας ήταν προπονητής ο Αντώνης Μάνδαλος, ανακοίνωσε ότι αναβάλλονται οι προγραμματισμένες για σήμερα αναμετρήσεις για το κύπελλο ΕΠΣΘ, αλλά και η αγωνιστική δράση του σαββατοκύριακου ενώ μία μαύρη εικόνα, δείγμα πένθους, είναι σε πρώτο πλάνο στην ιστοσελίδα της.

Σειρά στις ανακοινώσεις πήρε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αναφέροντας: «H οικογένεια της Νίκης εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Μάνδαλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών το πρωινό της Τετάρτης.

Η απώλειά του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού Βόλου και προπονητή στις ενωσιακές ομάδες της ΕΠΣΘ θα είναι αισθητή στην πόλη και στο ποδόσφαιρό μας».

«Δυστυχώς και τα βουνά λυγίζουν…» αναφέρει επίσης η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, που με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για την μεγάλη απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλη την Ολυμπιακή οικογένεια… «Ο Αντώνης μας θα είναι πάντως πάντα ψηλά στην ιστορία του συλλόγου μας. Ο Αντώνης Μάνδαλος θα παραμείνει ο αρχιπιστός όλων των εποχών του Ολυμπιακού Βόλου έχοντας τις περισσότερες συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική, καθώς έπαιξε 458 ματς πρωταθλήματος και με αυτά του κυπέλλου έγινε και 500άρης. Ήρθε στο Βόλο πριν 42 χρόνια από την Αλίαρτο Βοιωτίας (έπαιζε στον Παναλίαρτο) και έπαιξε μόνο με τα ερυθρόλευκα, ενώ υπηρέτησε τον Ολυμπιακό και ως προπονητής» σημειώνει.

«Καλό ταξίδι τεράστιε Αντώνη. Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Καλό κουράγιο στην οικογένεια του και στους οικείους του» αναφέρουν επίσης οι «Austrian Boys», ενώ οι «Malavetas» σημειώνουν μεταξύ άλλων: «Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Αντώνη δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Ανακοίνωση εκφράζοντας τη μέγιστη θλίψη των μελών του εξέδωσε και ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, υπογραμμίζοντας: «Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Αντώνη Μάνδαλου. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου σήμερα πενθεί για την απώλεια της ιστορικής αυτής μορφής του συλλόγου μας. Αντιπροσωπεία της διοίκησης μαζί με τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου θα τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

«Εμβληματικός αρχηγός, ως εν ενεργεία αθλητής, του Ολυμπιακού Βόλου, με πολλές συμμετοχές στα μεγάλα πρωταθλήματα, άφησε το στίγμα του στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει» συμπληρώνει ο Μαγνησιακός, ενώ η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος τονίζει ότι: «Εκφράζει την οδύνη της για τον αιφνίδιο θάνατο του Αντώνη Μάνδαλου ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

«Από σήμερα το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο γίνεται φτωχότερο λόγω του ξαφνικού θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και ενωσιακού προπονητή Αντώνη Μάνδαλου» αναφέρει ο Βόλος 2004.

«Με οδύνη και θλίψη αποχαιρετούμε έναν εκλεκτό συνάδελφο, ένα μεγάλο άσσο του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν τιμή μας που διετέλεσε μέλος του συνδέσμου μας και ενωσιακός προπονητής για πολλά έτη, η ανάμνηση του θα είναι πάντα στη σκέψη μας καλό παράδεισο Αντώνη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του» σημειώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας.

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου πενθεί για την απώλεια του Αντώνη Μάνδαλου, ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή που μεγαλούργησε με το ταλέντο και το ήθος του επί σειρά ετών. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και τη θλίψη μας. Όλος ο φίλαθλος κόσμος της Μαγνησίας θα τον θυμάται για πάντα» αναφέρει ο ΣΦΟΒ.

Σύσσωμη η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές και όλη η οικογένεια του Α.Σ «Η Αγία Άννα» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του Αντώνη Μάνδαλου για τον αδόκητο χαμό του. «Έναν προπονητή, μα πάνω από όλα έναν άνθρωπο, με τεράστια προσφορά που τίμησε με τη παρουσία του τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει» δηλώνουν οι αρμόδιοι.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.