Δημοσίευμα για συμφωνία Ολυμπιακού Β. με τον Ραφαήλ Σολεϊμέζογλου

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας του Ολυμπιακού Βόλου με τον 23χρονο γκολκίπερ Ραφαήλ Σολεϊμέζογλου, σύμφωνα με δημοσίευμα του metrosport, που αναφέρει τα εξής:

«Ο Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου αφήνει τον Εδεσσαϊκό και τη Γ’ Εθνική για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου και τη Football League. Η συμφωνία είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί. Ο 23χρονος γκολκίπερ έκανε πέρσι 24 ματς με την ομάδα της Εδεσσας. Εχει περάσει από Πιερικό και Βέροια, όντας δανεικός από τον ΠΑΟΚ, όπου ανήκε παλιότερα».

Ο Σολεϊμέζογλου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην γερμανική Κορμπ και βρέθηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ σε ηλικία 10 ετών. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον “δικέφαλο του Βορρά” επί Χουμπ Στέφενς, ο οποίος τον προώθησε στην πρώτη ομάδα.

Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στον Πιερικό (24 συμμετοχές το 2016-17 στη Γ’ Εθνική) και στη συνέχεια μεταπήδησε στη Βέροια, που έπαιζε στη Football League (καμία συμμετοχή στο πρωτάθλημα, δύο στο Κύπελλο), έχοντας μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Τη σεζόν που τελείωσε ο νεαρός πορτιέρε φόρεσε τη φανέλα του Εδεσσαϊκού, φτάνοντας συνολικά τις 48 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.