Συμφώνησε ο Γ.Σ.Α. να γίνει Σάββατο το Ολυμπιακός Β.-Πιερικός στο «Αθ. Ραγάζος»

Με το που ανακοινώθηκε στη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου σήμερα Τρίτη ότι το Πανθεσσαλικό κλείνει για επανασπορά, η διοίκηση των ερυθρολεύκων ξεκίνησε αμέσως τις ενέργειες, προκειμένου να εξασφαλίσει έδρα για τον αγώνα με τον Πιερικό. Ως γνωστόν, έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα αυτή του σταδίου «Αθ. Ραγάζος» στον Αλμυρό, αφού για το ΕΑΚ υπήρξε… απαγορευτικό από τον Δήμο Βόλου και οι άνθρωποι της ομάδας επικοινώνησαν με τους διοικούντες τον Γ.Σ. Αλμυρού, οι οποίοι στο πλαίσιο και των καλών σχέσεων που έχουν οι δύο σύλλογοι συναίνεσαν να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου εκεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, αναλαμβάνοντας οι ερυθρόλευκοι κάποιες τυπικές υποχρεώσεις μετά την αναμέτρηση σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό χώρο και τ’ αποδυτήρια, καθώς την επόμενη μέρα πρέπει να παίξει στο ίδιο γήπεδο ο Αλμυρός με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Επίσης, και ο Δήμος Αλμυρού δεν πρόκειται να δημιουργήσει κάποιο θέμα, αντίθετα είναι θετικός στη χρήση του σταδίου το Σάββατο από τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, όπως αυτό της Γ’ Εθνικής, δεν ισχύει η παρέλευση ενός 48ωρου από το προηγούμενο ματς στο ίδιο γήπεδο. Επομένως, όλα δείχνουν ότι η ΕΠΟ θα ορίσει το Στάδιο του Αλμυρού ως έδρα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι κόντρα στον Πιερικό.

Να τονιστεί ότι τη μέρα του αγώνα ο Γ.Σ. Αλμυρού το πρωί θα κάνει κανονικά στο γήπεδό του την τελευταία του προπόνηση.

Από κει και πέρα η προπόνηση της Τετάρτης μετά το ρεπό της Τρίτης θα γίνει στην Άλλη Μεριά, ενώ αύριο θα υπάρξει νέα επικοινωνία μήπως ο Ολυμπιακός Β. καταφέρει και προπονηθεί μία φορά πριν το ματς στον Αλμυρό.

Στους κόλπους της ομάδας του Περικλή Αμανατίδη επικρατεί ικανοποίηση για το ξεκίνημα και φυσικά απέναντι στον Πιερικό, που έχει αναλάβει ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Β., Μιχάλης Ζιώγας, δε χωρά άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Το μόνο που μπορεί να προβληματίσει είναι η προσαρμογή στον αγωνιστικό χώρο του Αθ. Ραγάζος.

Η βολιώτικη ομάδα στο τρίποντο με τα Μετέωρα μπορεί να μην έφτασε το σκορ σε υψηλά επίπεδα, ρίχνοντας τον ρυθμό της στην επανάληψη, αλλά έκανε αυτό που έπρεπε κι αυτό που θέλει να κάνει σε όλες τις αναμετρήσεις με ανάλογους αντιπάλους, να καθαρίζει δηλαδή νωρίς … την μπουγάδα, ενώ σίγουρα αξιοσημείωτη ήταν η αποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών, αφού δε χρειάστηκαν μεγάλο αριθμό τελικών προσπαθειών, για να πετύχουν τα δύο γκολ.

Αγωνιστικά, όπως είχε γράψει και το magnesiasports, ο Ευθυμιάδης έχει μπει στο πρόγραμμα των υπολοίπων από την περασμένη βδομάδα και θέτει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα να είναι στην αποστολή της σαββατιάτικης αναμέτρησης. Από κει και πέρα ο Καμπλιώνης έχει ξεκινήσει ατομικό και δε θα αργήσει κι αυτός να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά αυτό δε θα γίνει την τρέχουσα εβδομάδα.

Τέλος, να σημειωθεί σε εξωαγωνιστικό επίπεδο ότι θετική εντύπωση έχουν κάνει οι αλλαγές στον χώρο της συνέντευξης Τύπου του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και στην είσοδο των γραφείων στο Πανθεσσαλικό.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Τον καρδιολόγο, Ευστράτιο Μπούκη, ευχαρίστησε ο Ολυμπιακός Βόλου: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καθώς και η Εκτελεστική Επιτροπή ποδοσφαίρου θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον Ειδικό Καρδιολόγο κ. Ευστράτιο Μπουκή για την έμπρακτη και συνεχόμενη στήριξη του προς τον Σύλλογο μας».

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.