Συμπληρώνει 200 ματς στους πάγκους ο Ελευθερόπουλος την Κυριακή

Ξεχωριστό παιχνίδι για τον τεχνικό της Νίκης με την ΑΕΛ

Έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα θα έχει για τον προπονητή της Νίκης, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, το παιχνίδι της Κυριακής (24/3) με την ΑΕΛ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 2.

Κι αυτό γιατί ο 47χρονος τεχνικός θα συμπληρώσει 200 ματς σε πάγκους ομάδων από το 2012 που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως σήμερα, στρογγυλεύοντας τον αριθμό των παιχνιδιών στις έντεκα ομάδες που έχει καθοδηγήσει, καταγράφοντας μέχρι στιγμής 81 νίκες, 41 ισοπαλίες και 77 ήττες.

Ο Ελευθερόπουλος, που γι’ αυτόν είναι ένας στόχος να φτάσει και να ξεπεράσει τα 356 ματς της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ξεκίνησε νωρίς, στα 36 του, την πορεία του ως προπονητής, αναλαμβάνοντας τον Πανιώνιο στην Α’ Εθνική και ακολούθησαν κατά σειρά η ΑΕΚ Λάρνακας (Α’ Κύπρου), ο Ολυμπιακός Βόλου (Β’), ο Πανθρακικός (Α’), η Βέροια (Α’), ο Αστέρας Τρίπολης (Α’) και η Κέρκυρα (Α’).

Από το 2018-19 που κάθισε για έξι ματς στον πάγκο του Ηρακλή στη δεύτερη κατηγορία, είναι συνέχεια σε ομάδες της Β’ Εθνικής (Κηφισιά, Πανσερραϊκός και Νίκη).
Η καριέρα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου με αριθμούς, όπως έχει καταγραφεί στο soccerbase.gr:

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.