Συμπληρώνεται το παζλ στον Ολυμπιακό Βόλου

Mε τον Παναγιώτη Τσαγκαλίδη να συμμετέχει πλέον στις προπονήσεις του Ολυμπιακού Βόλου, οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται έχοντας κατά νου και την τοποθέτηση του προέδρου της Ένωσης SL2-FL, ότι το πρωτάθλημα της τρίτης κατά σειρά εθνικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου μπορεί ν’ αρχίσει νωρίτερα από την 28η Μαρτίου, ημερομηνία που είχε χαρακτηριστεί ούτως ή άλλως ως καταληκτική.

Ο Τσαγκαλίδης είναι ίσως σε καλύτερη κατάσταση από κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου αυτήν τη στιγμή, αφού συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις του Άρη, στον οποίο ανήκει, μιας και το πρωτάθλημα της Super League είναι κανονικά σε εξέλιξη. Σ΄ αυτό το πλαίσιο αναμένεται να κινείται και ο αλλοδαπός μέσος που όπως αναφέρεται φτάνει στον Βόλο για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» από ομάδα της Super League, με τη διοίκηση της οποίας είναι σε ανοιχτή γραμμή οι διοικούντες των «ερυθρόλευκων», ώστε να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το μεταγραφικό παζλ, μετά και τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον νεαρό Κατσούκη, που προέρχεται από την ομάδα της Αρτάκης.

Ρυθμούς σταθερά ανεβάζει και ο προσφάτως ενταχθείς στο ρόστερ, Στέφαν Τζούριτς, που χρειάζεται κι αυτός τον σχετικό χρόνο προσαρμογής, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει τον καλύτερό του εαυτό στην προσπάθεια που θα κληθεί να κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου για την καλύτερη δυνατή πορεία, εάν και όταν αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League.

Πρωτάθλημα και αναδιάρθρωση

Από εκεί και πέρα οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί. Ανεξαρτήτως αναδιάρθρωσης, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου έχει τονίσει ότι θα πρέπει να διεξαχθεί το πρωτάθλημα, έχοντας πάρει θέσει και στο αθλητικό νομοσχέδιο, τονίζοντας ότι οι αλλαγές στις εθνικές κατηγορίες θα πρέπει να έχουν θεσμικό χαρακτήρα, αλλά και να υπάρξουν οι δικλίδες εκείνες που θα επιτρέψουν στις ΠΑΕ να επιβιώσουν σε πρώτη φάση οικονομικά (με ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο για παράδειγμα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο Παρασκευή ολοκληρώνεται στις 18:00 η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το σχέδιο νόμου όσον αφορά τον Αθλητισμό, με δεκάδες σχόλια να έχουν γίνει, ειδικά για την αναδιάρθρωση αλλά και τη δυνατότητα των νεαρών αθλητών, μόλις συμπληρώσουν τα 18 έτη να επιλέγουν την ομάδα στην οποία θέλουν να ενταχθούν. Από εκεί και πέρα θα ακολουθήσει η εισαγωγή του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για να τεθεί τελικά προς ψήφιση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.