Συναντήθηκε με τον Μαρινάκη ο Αχιλλέας Μπέος- «Δώσαμε τα χέρια»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Κατά την παρουσία του Ολυμπιακού Πειραιώς στον Βόλο

Η παρουσία του Ολυμπιακού Πειραιώς στην πόλη του Βόλου πρόσφατα για το παιχνίδι της Super League με τον ΝΠΣ έφερε και συναντήσεις, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, καθώς παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Βόλος 9.86)!

Αρχικά, ανέφερε πάντως ότι είχε γίνει και συνάντηση παραγόντων του Ολυμπιακού Βόλου με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Πειραιώς, με το μέλος του Ερασιτέχνη Δημήτρη Πέγιο που συμμετείχε στη ραδιοφωνική εκπομπή να υποστηρίζει ότι σ’ αυτήν τη συνάντηση ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Τσεκούρας και ο κ. Ιάσων Χατζής. Σ’ εκείνο το σημείο ήρθε και η επιβεβαίωση από πλευράς Αχιλλέα Μπέου ότι συναντήθηκε και ο ίδιος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τονίζοντας: «Δεν ήταν ενημερωμένοι ότι ο Μαρινάκης κι εγώ δώσαμε τα χέρια, όχι ότι είμαστε φίλοι. Τα μεγάλα πνεύματα κάποια στιγμή συναντιούνται»!

Ειδικά για τη συνάντησή του με τον κο Μαρινάκη ο κ. Μπέος σημείωσε επίσης ότι: «Θα επιβεβαιώσω ότι συναντήθηκα. Το τι είπα και τι δεν είπα, είναι μία συζήτηση σε προσωπικό επίπεδο, και επιτρέψτε μου  πράγματα τα οποία είναι σε προσωπικό επίπεδο να μην τα δημοσιεύω. Δεν είμαι από αυτούς που κάνουν εφέ ότι μίλησα με τον Μαρινάκη, ή με τον Μελισσανίδη ή τον Σαββίδη, ή τον Αλαφούζο. Δεν μπορώ να σας πω, αυτά είναι προσωπικά δεδομένα».

«Οι μεγάλοι παράγοντες, επιχειρηματίες, οι μεγάλοι άνθρωποι γενικά, όταν περνάνε χρόνια, έχουν κοινά συμφέροντα, υπάρχει ένα σημείο επαφής κάποια στιγμή. Αυτό το σημείο επαφής σε τι βαθμό είναι άσε να το κρατήσω εγώ. Είχαμε μία συνάντηση σε προσωπικό επίπεδο, ήμασταν οι δυο μας κανένας άλλος. Τώρα τι ειπώθηκε και τι δεν ειπώθηκε…» ανέφερε επίσης μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.