Συνέχεια με χρυσά για Αναστασάκη και Χατζηεφραιμίδου και χάλκινο για Κοντοβά

Αναστασάκης, Χατζηεφραιμίδου και Κοντοβάς με τα μετάλλιά τους στο στήθος
Για τη Νίκη Β. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Παίδων - Κορασίδων

Συνεχίστηκαν και τη δεύτερη ημέρα τα μετάλλια κι οι επιτυχίες της κολύμβησης της Νίκης Βόλου, που συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, το οποίο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη και θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή (14/7). Συγκεκριμένα το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Δ. Αναστασάκης και Μ. Χατζηεφραιμίδου, ενώ το δεύτερο μετάλλιό του μετά το ασημένιο την πρώτη μέρα πήρε ο Γ. Κοντοβάς.

Τα αποτελέσματα των κολυμβητών της Νίκης τη δεύτερη μέρα των αγώνων:

Δημήτρης Αναστασάκης 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στα 400μ. μικτή ατομική

Μαρία Χατζηεφραιμίδου 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα

Γιάννης Κοντοβάς 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο  στα 200μ. πεταλούδα

Αλέξανδρος Μιαρίτης 4η θέση στα 400μ. μικτή ατομική

Χαρούλα Τσαλούχου 4η θέση στα 200μ. ελεύθερο

Γιάννης Ιωαννίδης 10η θέση στα 200μ.πεταλούδα

Καλλιόπη Ξενιτοπούλου 10η θέση  στα 200μ. πεταλούδα

Στεφανία Γελαδάρη 16η θέση στα 200μ. ελεύθερο

3η θέση 4 x 100m ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ – ΠΑΙΔΩΝ (ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΜΙΑΡΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΓΚΕΚΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΚΟΝΤΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ)

4η θέση 4 x 100m ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (ΜΕΡΙΣΤΟΥΔΗ ΒΑΙΑ – ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ –  ΤΣΑΛΟΥΧΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ)

Να σημειωθεί ότι καθιερώνεται η διεξαγωγή δύο τελικών σειρών σε όλα τα ατομικά αγωνίσματα. Οι 16 καλύτερες επιδόσεις των προκριματικών διαμορφώνουν δύο τελικές σειρές του αγωνίσματος.

Συγκεκριμένα, οι κολυμβητές-τριες που κατέλαβαν θέσεις 9-16 τοποθετούνται στην πρώτη και αγωνίζονται για την κατάταξή τους στις συγκεκριμένες θέσεις και μόνον, στις δεύτερες τοποθετούνται αυτοί που κατέλαβαν θέσεις 1 έως 8 και αγωνίζονται για την κατάταξή τους στις συγκεκριμένες θέσεις και μόνον.

Στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα κάθε σύλλογος συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό κολυμβητών-τριών ανά αγώνισμα στους προκριματικούς, εφόσον κατέχουν τα όρια και έως 3 μετέχουν στον τελικό του αγωνίσματος και με μία ομάδα σε κάθε ομαδικό. Κάθε κολυμβητής-τρια έχει δικαίωμα να συμμετέχει το πολύ μέχρι τέσσερα ατομικά αγωνίσματα και σε οσαδήποτε ομαδικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.