Συνέχεια στην Α’ Φάση του κυπέλλου ΕΠΣΘ-Αποτελέσματα και σκόρερ

Δεν δυσκολεύτηκε η ΑΠΟΒ απέναντι στη Χλόη
Σαρωτική η ΑΠΟΒ απέναντι στη Χλόη

Η αγωνιστική δράση για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή 10/10, με την ΑΠΟΒ να κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι στη Χλόη, επικρατώντας σε βάρος της και στην έδρα της με σκορ 6-1.

Το 0-1 για την ΑΠΟΒ έκανε στο 23’ με πλασέ ο Χουμπλής, ενώ στο 41’ ο Κεραμιδάς έκανε το 0-2. Πριν κλείσει το ημίχρονο και στο 45’, ο Χουμπλής ανατράπηκε εντός περιοχής και πήρε το πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο ίδιος για το 0-3.

Η Χλόη μείωσε στο 65’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλεξίου, το οποίο είχε κερδίσει ο Σούρλας, με την ΑΠΟΒ ωστόσο να πετυχαίνει άλλα τρία τέρματα στη συνέχεια.

Με κεφαλιά του Έντι Νταϊλάκι στο 70’ μετά από κόρνερ του Ίλιεβ έγινε το 1-4, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το σκορ 1-5 με πλασέ στο 80’. Το τελικό 1-6 διαμορφώθηκε με σουτ του Τσόα στο 85’ της αναμέτρησης.

Στα πέναλτι οι Νέοι Αθλητές απέκλεισαν τον Ιάσονα

Με την κανονική διάρκεια να ολοκληρώνεται με σκορ 2-2 και την παράταση να μην έχει αλλαγές, οι Νέοι Αθλητές Νίκης πήραν την πρόκριση απέναντι στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Ιάσων προηγήθηκε με τον Γιάννη Τσιόρτο στο 18ο λεπτό μετά από ατομική ενέργεια του παίκτη, με τους Νέους Αθλητές να ισοφαρίζουν στο 51’ με τον Κόπανο μετά από μπαλιά του Γκινίδη. Μάλιστα, στο επόμενο λεπτό οι Νέοι Αθλητές έκαναν την ανατροπή, με τον Γκινίδη να κάνει το 1-2, όμως στο 86’ ο Βαλάντης Χρηστάκης με σουτ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, κάνοντας το σκορ 2-2.

Εκεί δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα πέναλτι, ευστοχώντας στο πρώτο χάνοντας το δεύτερο και οι δύο και ακολούθησαν δύο εύστοχες εκτελέσεις των Νέων Αθλητών και ισάριθμες άστοχες του Ιάσονα για το τελικό 3-1.

Κανένα περιθώριο από τον Κένταυρο ΝΠ στον Πηλέα

Ούτε ανάσα δεν πρόλαβαν να πάρουν οι παίκτες του Πηλέα, καθώς ο Κένταυρος Νοτίου Πηλίου ήταν καταιγιστικός, επικρατώντας με το ευρύ 6-0.

Πάντως, ο Κένταυρος περίμενε μέχρι το 30′ για να πετύχει το 1-0, με τον Πότσκα να περνάει τον τερματοφύλακα για να σκοράρει, ενώ στο 38′ ο Ζούζουλας κέρδισε το πέναλτι με τον Μπογδανίδη να ευστοχεί για το 2-0. Στο 43′ ο Πότσκα έκανε το 3-0 με σοτ, ενώ στο 65′ και στο 70′ ο Γώγος σκόραρε για το 4 και το 5-0 αντίστοιχα. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Νιτσάι στο 85′.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.