Συνεχίζει με Μακεδονικό η Νίκη Βόλου

Περιμένοντας τις εξελίξεις στη Λίγκα

Με την πλευρά Ροκάκη να καταφεύγει σήμερα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της εκλογής Μαρτσούκου στην προεδρία της Super League 2, και τον νυν πρόεδρο να ασκεί παρέμβαση υπέρ της Λίγκας, συνεχίστηκε η καθημερινή πραγματικότητα για τη Λίγκα, με τις ΠΑΕ, μεταξύ αυτών και η Νίκη Βόλου, να περιμένει τις εξελίξεις.

Παράλληλα για το μεσημέρι της Τετάρτης (14:30) με το ερώτημα νέας πιθανής (μπορεί και οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος) να πλανάται ακόμη και να μην μπορεί να το απαντήσει κανείς. Σε κάθε περίπτωση όμως οι παίκτες της κάθε ομάδας καλούνται να προετοιμαστούν για τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής, με τη Νίκη ν’ αντιμετωπίζει στο Πανθεσσαλικό τον Μακεδονικό, την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 14:45.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ήδη μετράει απουσίες, αφού Μιράντα και Σιαφά έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ισημερινής Γουινέας, ενώ από την άλλη επιστρέφει ο Παναγιωτίδης, που είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β’. Ερωτηματικό παραμένει ο Τζιώρας, που λόγω ενοχλήσεων έμεινε εκτός αποστολής τελευταία στιγμή για το παιχνίδι με τους «πράσινους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.